Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Brett Ratner, regizorul filmului ”Rush Hour”, acuzat de agresiune sexuală de șase femei


Actrițele Natasha Henstridge și Olivia Munn alături de alte patru femei l-au acuzat pe regizorul Brett Ratner, cunoscut pentru filme ca ”Rush Hour” și ”X-Men Ultima înfruntare”, de agresiune sexuală, potrivit ziarului Los Angeles Times, citat miercuri de AFP. Realizatorul în vârstă de 48 de ani a dezmințit oficial acuzațiile într-o declarație trimisă ziarului de avocatul său. Natasha Hentstridge, devenită celebră pentru rolul său din „Specii” (1995), l-a acuzat pe Ratner că a obligat-o să-i facă o felație pe vremea când era manechin la New York și avea doar 19 ani.
Brett Ratner — care pe atunci regiza videoclipuri muzicale — „mi-a întors brațul din încheietură. Și s-a impus fizic”, a declarat actrița care a recunoscut că, din această poziție de forță, a făcut ceea ce i s-a cerut. Hentstridge a declarat că a fost inspirată de mărturiile a zeci de femei care au denunțat recent violențele sexuale practicate de Harvey Weinstein, unul din producătorii cei mai influenți de la Hollywood care, în fața amplorii scandalului, a fost nevoit să demisioneze.
Olivia Nunn, cunoscută din serialul de televiziune ”The Newsroom”, a declarat ziarului că Brett Ratner s-a masturbat în fața ei când era pe platoul de filmare la ”Coup d’éclat” (2005). Ea a precizat că a evocat această agresiune într-o carte, fără să dea numele agresorului. Alte patru femei l-au acuzat pe regizor de hărțuire sexuală.
Avocatul lui Ratner, Martin Singer, a respins acuzațiile. „Îl reprezint pe domnul Ratner de două decenii și nicio femeie nu l-a acuzat vreodată de comportament sexual nepotrivit sau de hărțuire sexuală”, a subliniat avocatul într-o scrisoare de zece pagini adresată ziarului. Dezvăluirile privind comportamentul lui Weinstein, apărute inițial în New York Times, iar apoi în revista New Yorker, au îndemnat numeroase femei și chiar bărbați să facă mărturisiri.
Într-o notă trimisă publicației Hollywood Reporter, scriitoarea Anna Graham Hunter l-a acuzat pe Dustin Hoffman, unul dintre cei mai mari actori americani, în prezent în vârstă de 80 de ani, că i-a pus mâna pe fund și i-a făcut avansuri sexuale când avea 17 ani, pe platoul de filmare la „Moartea unui comis voiajor”, în 1985.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?