Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637
Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637

Rugby – Fiii Vrâncioaiei au stabilit un moment internațional din calendarul lui 2018


Rugby Club Old Boys Focșani a avut un an plin de evenimente remarcabile, cu participări la competiții interne și turnee internaționale, în care au produs impresii deosebite și au cules aprecieri memorabile. Iar una dintre consecințele unei asemenea prolific activități, la 15 clubul focșănean a primit de la Old Avezzano Club, din Italia, invitația de a participa la „turneul de sfârșit de campionat care se desfășoară sâmbătă, 9 iunie 2018 la Avezzano, pe stadionul de rugby din Strada Gladiolelor”.  

Sub semnătura președintelui clubului, Cătălin Răileanu, Rugby Old Club Old Boys Focșani a confirmat participarea la turneul de la Avezzano detaliile urmând să fie stabilite prin telefon. Și odată cu această confirmare, au fixat un moment important al activității internaționale din calendarul pentru 2018!
Oameni gospodari, foarte bine chibzuiți și organizați, rugbiștii veterani ai Focșaniului au și început preparativele pentru deplasarea Italia, așa cum făcuseră cu un an în urmă, pentru turneul din Anglia, ca răspuns la invitația trimisă atunci de Woodford Londra RFC. Pentru astăzi, 27 octombrie, membrii clubului sunt invitați la o ședință pentru o discuție privind, între altele, organizarea turneului din Italia!
    

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?