Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

ULTIMA ORĂ! VIDEO! Polițiștii caută un șofer care a părăsit locul accidentului, după ce a intrat în coliziune cu un Renault


 
Un accident rutier a avut loc în această seară (duminică) pe E 85, în apropierea pieței de struguri de la Urechești. Potrivit primelor informații, două mașini au intrat în coliziune față spate. Mașina lovită în spate, un Renault, a fost proiectată într-un stâlp. O persoană ar fi rănită. 
 Șoferul celeilalte mașini nu a oprit, ci și-a continuat deplasarea. Polițiștii au plecat în căutarea sa. 
Spre locul accidentului au plecat inclusiv o autospecială de pompieri și un echipaj SMURD, dar nu a fost nevoie de intervenția lor. Potrivit unor martori, persoana rănită a fost transportată la spital cu o ambulanță SAJ. 
UPDATE! Șoferul a fost prins; este băut și are permisul suspendat. Potrivit informațiilor, după ce a intrat în coliziune cu autoturismul Renault, șoferul, care este din Rîmnicu Sărat, și-a continuat deplasarea, spre Focșani, dar s-a oprit într-un peco pentru a tăia airbag-urile, din cauza cărora nu putea conducea. După ce le-a tăiat, s-a întors din drum, cu gândul să ajungă acasă. A fost reperat de polițiști, care l-au oprit în trafic. Oamenii legii au constatat că șoferul, din Rîmnicu Sărat, era băut și avea permisul suspendat. El s-a ales cu dosar penal. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?