Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

ULTIMA ORĂ! Tânăr de 23 de ani accidentat pe o trecere de pietoni de pe E85, la Golești


 Un accident rutier a avut loc în această dimineață pe E85, în interiorul localității Golești. Un bărbat de 23 de ani, din localitatea Puiești, județul Buzău, a fost acroșat de un autoturism, în localitatea Golești, în timp ce traversa drumul european pe marcajul pietonal, fiind târât pe trecerea de pietoni. 

 Potrivit primelor informații, victima, Mădălin G., prezintă mai multe leziuni și va fi supus unor investigații medicale. El ar avea fractură membru inferior, fractură claviculă, dar și multiple escoriații faciale.
 „La data de 25 octombrie 2017, jurul orei 07.00, un bărbat în vârstă de 22 de ani, din comuna Chiojdeni, în timp ce conducea un autoturism pe DN2-E85, în localitatea Golești, a acroșat un pieton în vârstă de 23 de ani, din județul Buzău, care se angajase în traversarea străzii pe marcajul pietonal. În urma producerii accidentului rutier, a rezultat rănirea pietonului. În cauză a fost întocmit dosar penal”, ne-a declarat agent principal Paula Enache, din cadrul Biroului de Presă al IPJ Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?