Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Fotbal copii – Campania ”Performanța are viitor!”


Federația Română de Fotbal împreună cu Gilette au lansat, în 2016, proiectul „Performanța are viitor”, o campanie care își propune să descopere tinere talente fotbalistice, cu vârste între 10 și 14 ani, din mediul rural, cărora să le ofere șansa de a se face remarcate și de a avea acces la o pregătire sportivă „la cele mai bune standarde”, să-i ajute pe „micii jucători de astăzi” să devină „marii jucători de mâine”, așa cum este precizat pe site-ul FR Fotbal.
În 2016, caravana „Performanța are viitor” a făcut selecție în patru zone din țară, iar în acest an, se va afla în șase zone. De interes pentru copiii din Vrancea este acțiunea organizată sâmbătă, 28 octombrie, începând cu ora 9,00, la Rîmnicu Sărat.
AJF Vrancea a postat pe site-ul propriu în acest sens un anunț prin care sunt invitați să se prezinte la selecție toți copii din județ. „Pe această cale, cluburile din județ, dar și unitățile de învățământ sunt rugate să anunțe copii desapre această campanie. Selecția are loc pe stadionul din incinta bazei militare din Râmnicu Sărat”!
„Scouterii FRF coordonați de legende ale fotbalului românesc precum Ion Geolgău, Miodrag Belodedici și Ion Vlădoiu vor călători în mai multe regiuni ale României pentru preselecții destinate tinerilor fotbaliști cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani…. Cei mai buni 11 jucători descoperiți în perioada august 2017 – aprilie 2018 vor avea ocazia să se antreneze la Centrul Național de Fotbal din Mogoșoaia și să trăiască în luna mai „experiența Barcelona”. Aceștia vor beneficia de o sesiune de pregătire cu un antrenor al FC Barcelona Escola și vor urmări un meci de-al FC Barcelona pe cel mai mare stadion de fotbal din Europa, Nou Camp”, îi anunță pe cei interesați site-ul FR Fotbal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?