Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Fotbal, Liga a III-a – Gazdele au scăpat ușor! Avântul Valea Mărului – CSM Focșani 2007 1-3 (1-1)


Formația CSM Focșani 2007: Lazăr – Dediu, Parlac, Beșa, Mihai – Manu, Chivu (46 Pasăre), Lupu, Pădineanu (Budeanu) – Predoiu (77 Remus Popa), Zaharia (80 Duca).

    CSM Focșani 2007 a obținut, sâmbătă, 21 octombrie, a doua victorie în deplasare în campionat. La Valea Mărului, pe un teren cu dimesiuni la limita de jos a regulamentului, cu multe denivelări și ușor în pantă, focșănenii au dispus cu 3-1 după ce la pauză era 1-1, de formația locală Avântul. Victoria oaspeților a fost mult mai clară decât arată scorul, focșănenii păstrându-și obiceiul de a rata numeroase ocazii de a marca, câteva dintre ele chiar din careu și doar cu portarul în față! Și au marcat, totuși superioritatea înscriind de trei ori, suficient pentru a pleca acasă cu încă trei puncte cu care au urcat pe locul al patrulea al clasamentului!
Terenul mic și starea precară a gazonului au îngreunat jocul de construcție al oaspeților care, chiar și în aceste condiții, au avut o posesie mult mai bună decât a gălățenilor și au ținut mingea în majoritatea timpului în terenul Avântului.
    Scorul a fost deschis relativ repede, în minutul 12, când mingea trimisă spre poartă de Predoiu a fost ușor deviată de Antofie, a sărit dintr-un smoc de iarbă și l-a păcălit pe portarul gazdelor care a încercat să degajeze, și s-a dus în plasă. Autogol și 0-1. În minutul 15, centralul partidei a dat foarte ușor pentru Avântul un penalty a cărui corectitudine a fost contestată de focșăneni, dar ce a fost dat înapoi nu a fost luat și Anastasia a egalat! Au urmat minute bune în care oaspeții au dominat teritorial, au pus presiune pe adversari și în minutul 32 Antofie și-a lăsat echipa în zece oameni după ce a făcut al doilea fault de galben. Două minute mai târziu, la capătul unui contraatac, Avântul a avut șansa golului al doilea, dar mingea trimisă în diagonală de atacantul scăpat singur spre poarta lui Lazăr a lovit bara! Avertizați de pericolul altor asemenea acțiuni, focșănenii au securizat apărarea și au forțat golul, dar mingea șutată frumos de Predoiu în minutul 38 a fost respinsă de portarul gazdelor.
    În minutul 46, antrenorii Focșaniului l-au trimis în teren pe Cosmin Pasăre care să facă pereche în față cu Predoiu și ocaziile mari de gol au început să curgă la poarta Avântului! Prima dintre acestea a și fost valorificată în minutul 48 de Beșa care a reluat simplu, cu capul, în plasă, mingea centrată din lovitură liberă de Lupu: 1-2! A urmat mingea șutată de Lupu peste bară din poziție foarte bună, apoi, în minutul 60, Manu a centrat pentru Pădineanu la 10 metri de poartă, fără adversar, dar mingea trimisă de mijlocașul oaspeților a trecut tot peste bară. Un minut mai târziu, tot din careu Predoiu, cu un șut peste trasversală, l-a iertat pe portarul gazdelor, care, altfel, s-a dovedit foarte inspirat în intervenții. În minutul 80, Pasăre a intrat vijelios pe dreapta și de lângă linia de fund a centrat pe jos iar Remus Popa, jucătorul cu execuții surprinzătoare, a deviat mingea cu călcâiul în gol și a închis meciul: 1-3! În toată partea a doua a meciului, jucătorii Avântului au încercat, cu mingi lungi, să surprindă apărarea formației pregătite de Vasile Burgă și Adrian Toma, însă apărătorii oaspeților au fost la post!
    În etapa viitoare, CSM Focșani 2007 va juca acasă cu KSE Tîrgu Secuiesc, sâmbătă, 28 octombrie.          

Rezultatele etapei
CSM Pașcani – Bucovina Rădăuți 1-2 (0-0)
CSM Roman – Suporter Club Oțelul Galați 2-1 (1-0)
Sănătatea Darabani – Metalosport Galați 6-0 (3-0)
Avântul Valea Mărului – CSM Focșani 1-3 (1-1)
KSE Târgu Secuiesc – AFC Odorheiu Secuiesc 4-1 (1-0)
AFK Csikszereda Miercurea Ciuc – AFC Hărman 2-0 (0-0)
Olimpic Cetate Râșnov – Aerostar Bacău 1-1 (0-0)
Sporting Liești a stat.

Etapa viitoare
AFC Hărman – Olimpic Cetate Rîșnov
Suporter Club Galați – Csikszereda Miercurea Ciuc
AFC Odorheiu Secuiesc – CSM Roman
CSM Focșani 2007 – KSE Tîrgu Secuiesc
CSM Bucovina Rădăuți – Avântul Valea Mărului
Sănătatea Darabani – CSM Pașcani
Aerostar Bacău – Sporting Liești
Metalosport Galați stă.

Clasament: 1. Aerostar Bacău – 19 puncte; 2. Suporter Club Galați – 18 puncte; 3. Sporting Liești – 16 puncte; 4. CSM Focșani 2007 – 16 puncte; 5. AFC Hărman – 16 puncte; 6. AFK Csikszereda Miercurea Ciuc – 16 puncte; 7. CSM Roman – 14 puncte; 8. Olimpic Cetate Rîșnov –  13 puncte; 9. Bucovina Rădăuți – 13 puncte; 10. KSE Tîrgu Secuiesc – 12 puncte; 11. AFC Odorheiu Secuiesc – 12 puncte; 12. Sănătatea Darabani – 8 puncte; 13. Avântul Valea Mărului – 4 puncte; 14. CSM Pașcani – 3 puncte; 15. Metalosport Galați – zero puncte.   

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?