Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

GALERIE FOTO: Doi șoferi băuți au provocat accidente, apoi au fugit de la fața locului; unul dintre ei s-a ales cu fracturi la nas


Două persoane au fost rănite într-un accident de circulație produs în noaptea de sâmbătă spre duminică pe DJ 205 K, la Răcoasa. După eveniment, șoferul a plecat de la locul accidentului deși a fost rănit. Din accident a mai rezultat rănirea ușoară a unui bărbat, pasager în autoturism. Potrivit polițiștilor, șoferul era băut și a pierdut controlul asupra direcției de mers, răsturnându-se cu autoturismul în afara părții carosabile.
    „La data de 15 octombrie a.c., ora 2.30, un bărbat de 33 de ani, din comuna Răcoasa, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 205 K-Răcoasa, a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat în afara părții carosabile. După producerea evenimentului rutier, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fiind ulterior identificat de polițiști. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. Din accident a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto și a unui pasager de 49 de ani, din judetul Galați. În cauză a fost întocmit dosar penal”, au transmis reprezentanții IPJ Vrancea. Potrivit unor surse din cadrul Spitalului Județean, șoferul a suferit fracturi de oase proprii nazale.
    Un alt accident, provocat tot de un șofer băut, a avut loc în aceeași noapte pe drumul european E85, la Golești. Potrivit polițiștilor, un tânăr de 23 de ani, din Mera, în timp ce conducea o autoutilitară, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a ajuns cu mașina într-un cap de pod. În urma accidentului, două persoane, între care și un minor de 16 ani, au fost rănite. În loc să cheme ambulanța, șoferul a plecat de la locul accidentului. El a fost identificat de politiști, iar la testarea cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat.
    „La data de 15 octombrie a.c., ora 1.45, un bărbat de 23 de ani, din comuna Mera, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 2-Golești, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu balustrada unui pod. După producerea evenimentului rutier, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fiind ulterior identificat de polițiști. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat. Din accident a rezultat rănirea ușoară a unui pasager de 21 de ani, din comuna Mera, și a unui pasager de 16 ani, din comuna Reghiu. În cauză a fost întocmit dosar penal”, au adăugat reprezentanții Biroului de Presă din cadrul IPJ Vrancea.
Un alt accident s-a produs sâmbăta pe DN 24, Tișița-Cosmești. Aici, un autoturism Opel Astra, cu numere de Vaslui, a ajuns pe sensul opus și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism VW Caddy. În momentul accidentului, mașina cu numere de Vaslui circula pe direcția Tișița-Cosmești, iar autoturismul VW venea din sens opus. În urma accidentului au rezultat doar pagube materiale. La fața locului a ajuns și o ambulanță, dar nimeni nu a fost transportat la spital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?