Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Ben Affleck, din nou acuzat de agresiune sexuală


O machieuză l-a acuzat pe actorul american Ben Affleck că ar fi agresat-o la o petrecere dedicată Globurilor de Aur în 2014, informează vineri publicația britanică The Independent. Annamarie Tendler l-a acuzat pe actor pe Twitter, după ce Affleck fusese nevoit să își ceară scuze pentru comportamentul „necorespunzator” în urma acuzațiilor actriței Hilarie Burton că a pipăit-o pe sâni în cadrul unei emisiuni TV din 2003.
Tendler a solicitat scuze pentru acest incident, petrecut la peste 10 ani după primul, scriind pe Twitter: „Mi-ar plăcea, de asemenea, să primesc scuze de la Ben Affleck, care m-a pipăit /…/la o petrecere a Globurilor de Aur din 2014″.”Cred că a încercat să pară că mă dă politicos din calea lui /…/”, a adăugat ea. Tendler, autoarea cărții „The Daily Face”, a declarat că, deși la acel moment nu a spus nimic,”s-a gândit foarte mult la ceea ce îi va spune (actorului) dacă îl va mai vedea vreodată”.
Aceste acuzații vin și după ieșirea la iveală a unei înregistrări din 2004 care îl arată pe starul din „Batman” cerându-i unei jurnaliste canadiene să își arate sânii, în timpul unui interviu de promovare al filmului lui Kevin Smith, „Jersey Girl”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?