Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

Volei, Divizia A2 – Debut de campionat cu joc bun și victorie!


Formații
CSM Focșani 2007: Romina Coman, Mihaela Tașkiran, Camelia Lăzăroiu, Delia Lăzăroiu, Ana Maria Cimpoeșu, Bianca Rusu, Diana Georgescu, Lavinia Ifrim, Livia Lupoae, Ana Boantă, Miruna Pușcă.
CSM București: Ecaterina Stan, Bianca Roman, Mara Bratu, Alexandra Partnoi, Silvia Coman, Iasmina Dragomir, Alexandra Spînoche, Irina Hamzu, Ioana Bucur, Silvia Paraschiv, Mădălina Șerban, Diana Saru. 
    Voleibalistele Focșaniului au început noua ediție de campionat pe teren propriu. Sâmbătă, 7 octombrie, de la ora 13,00, în Sala LPS, cu toate scaunele ocupate de spectatori, CSM Focșani 2007 a întâlnit pe CSM București, cu care mai jucase și în turneul cu amicale de la Brașov. Adversarele erau, deci cunoscute gazdelor care și-au pregătit jocul pentru un debut cu victorie! Pe care au și reușit-o în patru seturi, după un joc la, cel puțin, nivelul celor din turneul de play-off din primăvară, când au obținut locul de baraj pentru Divizia A1!

    În primul set, focșănencele au forțat desprinderea, au menținut permanent o distanță de siguranță în fața bucureștencelor și au încheiat cu 25-19. Setul a doilea a adus în teren o formație a CSM 2007 deconcentrată, oaspetele au profitat și au luat un avans greu de anticipat la finalul primului set: 23-13 pentru ele! A urmat o cursă de recuperare a diferenței, s-a ajuns la 19-23, dar punctele câștigătoare le-au aparținut bucureștencelor: 19-25. Ultimele două seturi au fost, practic, identice, Romina Coman și colegele sale nelăsând nici o șansă oaspetelor care au cedat cu 17-25 și 16-25.
    A fost un meci frumos, care a plăcut celor circa 100 de spectatori care au venit la sala LPS să vadă la lucru echipa de volei senioare a CSM Focșani 2007 în primul joc al campionatului.        
    În etapa următoare, CSM 2007 va juca în deplasare, la CS Top Volei 05 Constanța, sâmbătă, 14 octombrie.    
   

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?