Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

Echipa de volei-fete a Colegiului Tehnic ”Edmond Nicolau”, pe primul loc la Cupa ”Ziua educației”


Cea de a XV-a ediție a competiției de volei fete-licee a adunat la start echipe din Rîmnicu Sărat, CSM Focșani (echipă antrenată de profesorul Marian Rădulescu), C.S.S. Speranțe Focșani (echipă antrenată de profesorul Petrică Damian), Colegiul Economic „Mihail Kogălniceanu (echipă antrenată de profesorul Florin Eufrosie) și Colegiul Tehnic „Edmond Nicolau (echipă antrenată de profesorul Ionel Ambrozie). Cupa „Ziua educației” a fost organizată în colaborare cu Direcția Județeană de Sport și Tineret (DJST) Vrancea, Clubul Sportiv Municipal (CSM) Focșani 2007 și Colegiul Tehnic „Edmond Nicolau”. După intonarea imnului național, profesorul Ionel Ambrozie a precizat scopul competiției, insistând pe promovarea valorilor sportului școlar și ale sportului pentru toți care au un rol determinant în viața socială a unei țări, comunități și în școală. La deschiderea competiției a participat și inspectorul pentru educație fizică și sport, profesorul Vica Mincă, consilierul municipal Mihai Petruț, directorii Colegului Tehnic „Edmond Nicolau”, Gabriel Danielescu și Sorin Roșioru, profesorii Dan Manea, Alexandru Tănase și Petru Ittu.

    Sub arbitrajul profesorilor Petrică Damian și Dumitru Bostănaru, turneul de volei s-a desfășurat cu multă dăruire și ambiție, echipele arătând dorința de a urca pe podium. Fair-play-ul a fost pe tot parcursul meciurilor, iar fetele s-au bucurat de frumusețea jocului. La licee, Colegiul „Edmond Nicolau” a învins Colegiul Economic „Mihail Kogălniceanu” cu scorul de 2 – 1, la retur, iar la performanță, Clubul Sportiv Municipal a învins partenerele de joc, CSS Focșani cu 2-1 la retur și CSM Rîmnicu Sărat tot cu 2-1, la retur. Locul II a fost ocupat de CSS Focșani Speranțe care a câștigat cu 2-0 la retur, cu partenerele de joc din Rîmnicu Sărat.
    Echipele au fost premiate cu diplome pentru echipe, cu diplome personalizate, medalii, cupe, iar invitații au fost premiați cu diplome de excelență din partea IȘJ Vrancea și conducerea Colegiului Tehnic „Edmond Nicolau”. Trebuie menționat faptul că cel mai mult s-au remarcat jucătoarele Alesia Sima, Valeria Robu, Ruxandra Grosu, Maria Pîrvu, Elena Leopea, Denisa Tender, Maria Paizan, Ana Preda, Miruna Pușcă, Teodora Diță, Cătălina Ciubotaru, Andreea Fega, Andreea Fătu, Cătălina Mircea, Elena Păduraru, Alexandra Ilie, Alexandra Ștefănescu, Diana Surupățeanu.
    Tot cu prilejul „Zilei Educației”, Colegiul Tehnic „Edmond Nicolau” a organizat și un turneu de handbal-băieți, care a avut loc la sala de sport a LPS Focșani. Echipele câștigătoare au fost CSS Focșani, echipă antrenată de profesorul Florin Drăgan. Pe locul II a fost Colegiul Tehnic „Edmond Nicolau”, cu echipa coordonată de profesorul Petre Ittu, iar locul III a fost adjudecat de Colegiul Național „Unirea”, echipa fiind coordonată de profesorul Carmen Grosu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?