Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

CSM Focşani participă la a 7-a ediţie a Memorialului „Cornel Negoescu”


   Foștii mari jucători, trecuți între timp în neființă, nu sunt uitați niciodată de clubul Gloria Buzău. Astăzi, clubul din Crîng organizează cea de-a 7-a ediție a Memorialului „Cornel Negoescu”, competiție dedicată memoriei fostului mare atacant al Buzăului. Dacă precedentele șase ediții au fost rezervate în exclusivitate echipelor de juniori, în acest an Memorialul aduce în prim plan formații de seniori. Patru la număr, acestea sunt echipa organizatoare, Gloria, divizionara B Unirea Slobozia și colegele de serie ale Gloriei, Olimpia Rm. Sărat și CSM Focșani.
   Certă este până acum desfășurarea meciurilor, Gloria întâlnește Unirea Slobozia, iar Olimpia, gruparea din Focșani. În privința desfășurării meciurilor, două sunt variantele de lucru: partida Gloriei cu ialomițenii să se joace de la ora 11.00, pe terenul mare, dacă vremea nu va afecta în orele următoare suprafața de joc și tot de la aceeași oră, pe terenul sintetic, să se joace celălalt meci sau ambele jocuri să aibă loc pe sintetic, mai întâi Gloria cu Slobozia, de la ora 11.00 și imediat Olimpia cu Focșani. „Nu va fi o ierarhie propriu-zisă, vom acorda diplome și cupe de participare tuturor celor patru echipe”, a anunțat președintele Gloriei, Dan Tulpan. 

Remember Cornel Negoescu

    Cornel Negoescu s-a născut la Nehoiu pe 16 octombrie 1950. A crescut la echipa locală pentru ca la 21 de ani să debuteze în divizia B la Gloria. Patru sezoane a jucat la Constanța unde a făcut Facultatea de Sport. A revenit la Gloria în 1977, când a contribuit la prima promovare a echipei din Crîng în Divizia A. A jucat peste 160 de meciuri în primul eșalon și peste 200 în Divizia B. A antrenat 2 sezoane Gloria, dar și pe Olimpia Rm. Sărat.
   S-a stins din viață la nici 49 de ani, măcinat de dispariția prematură, cu 8 ani înainte, a soției sale, Carmen. A lăsat în urmă două fete, Cristina și Simona.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?