Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

VIDEO şi GALERIE FOTO: Fotbal, Liga a III-a: Al treilea egal pe teren propriu! CSM Focșani 2007 – CSM Bucovina Rădăuți 0-0


Formații
CSM Focșani 2007: Lazăr – Dediu, Beșa, Panaite (70 Duca) , Mihai – Lupu (83 Manu), Dorinel Popa, Chivu, Pădineanu (46 Zaharia) – Predoiu, Pasăre (70 Remus Popa). 
CSM Bucovina Rădăuți: Puianu – Alexandru, Vițu, Antonesi, Vișinar – Ungureanu, Jamilu, Stoian (75 Macovei), Dumitru (35 Ciobanu) – Ionesi (65Bălan), Timiș (83 Mihai). 

Bucovina Rădăuți, echipă promovată în Liga a III-a odată cu echipa Focșaniului, arată în joc mult mai bine decât indică locul ocupat în clasamentul primei serii a campionatului. Este bine organizată, cu o apărare solidă, un mijloc laborios și atacanți care pun probleme apărărilor adverse. Cel puțin așa a fost la Focșani, pe Milcovul, sâmbătă, 30 septembrie, în partida cu CSM Focșani 2007 din runda a șasea.
Rădăuțenii, conduși de pe bancă – din minutul 65 și din teren, de experimentatul Daniel Bălan, au venit la Focșani să încerce Milcovul cu degetul! Să joace la egal și, dacă se poate, să încerce și victoria! În consecință, au forțat din start golul, mizând pe factorul surpriză! Era gata să le și reușească: după o bâlbă a apărării focșănene care a scăpat, totuși, cu fața curată, în minutul 4, a urmat o acțiune de mat în careul focșănean, Ungureanu, liber la 8 metri de poartă, a reluat fulgerător mingea pasată din partea stângă a atacului Bucovinei, dar mingea a zguduit bara din stânga lui Lazăr, rămas fără reacție! A fost prima dintre cele două mari situații de gol pe care le-au avut-o oaspeții!

Fotbaliștii focșăneni au reacționat ca o echipă conștientă de propriile forțe, au combinat mult, au deschis pe laturi ori au pasat în adâncime pentru Pasăre și Predoiu, avansați, dar pedepsiți pe drept și pe nedrept cu ofsaiduri de un tușier care privea, probabil, alt joc. În minutul 17, Predoiu a fost lansat curat de Pădineanu în zonă centrală, l-a văzut ieșit la 6 metri de poartă pe Puianu, a șutat lobat, dar portarul oaspeților a agățat, cumva, mingea care se ducea spre gol și trimis-o în corner! Gazdele au continuat jocul lor obișnuit, dar apărarea Rădăuțiului a rezistat! Iar în finalul primei reprize, o nouă contră a oaspeților i-a adus în situație clară de gol, anulată de intervenția de manual a lui Lupu, cel care a respins fără fault, din lateral, mingea care urma să fie împinsă în gol de doi bucovineni! 
Repriza a doua a fost dominată de focșăneni, oaspeții rezumându-se la contre, care nu au pus mari probleme apărării CSM 2007. În minutul 70, după un corner, în careul Rădăuțiului, Panaite a fost accidentat, destul de grav pentru a fi schimbat, jucătorii gazde au cerut vehement penalty, dar centralul a făcut urechea toacă, după ce se făcuse că nu vede faultul! În minutul 74, Predoiu a câștigat încă unul dintre multele dueluri cu apărătorii adverși, a sprintat pe dreapta, a centrat pentru Remus Popa, a plasat excelent, însă înaintea vârfului focșănean a împins mingea în corner un apărător advers! În minutul 90, Zaharia a croșetat de toată frumusețea în careul Bucovinei, a șutat din lateral lângă bară, dar Puianu s-a întins și a respins în corner. De fapt, ultimele 16 minute au fost ale unei presiuni constante a focșănenilor în zona de apărare adversă, dar ca și în alte jocuri echipa Focșaniului a suferit la finalizare!     
Rezultatele etapei și marcatorii
Aerostar Bacău – KSE Târgu Secuiesc 2-0 (2-0). Au marcat Pavel (30) și Vraciu (36).
Metalosport Galați – Olimpic Cetate Râșnov 0-3. Meciul nu s-a disputat, deoarece gazdele au anunțat că nu au bani să organizeze meciul.                       Sporting Liești – AFK Csikszereda Miercurea Ciuc 0-2 (0-1). Au marcat Bajko (32) și Laszlo Hodgyai (94).
AFC Hărman – Avântul Valea Mărului 4-0 (1-0). Au marcat Buga (32), Å¢uțu (68), Mitrică (71), Ungureanu (75)
AFC Odorheiu Secuiesc – Sănătatea Darabani 1-4 (1-1). Au marcat Katona (19), respectiv Grumezescu (26, 67), Ghiorghiciuc (49), Adrian Nicorici (79).
CSM Focșani – Bucovina Rădăuți 0-0
Suporter Club Oțelul Galați – CSM Pașcani 3-0 (1-0). Au marcat Cîrjan (15), Bahnașu (77), Stoian (89).
CSM Roman a stat.  
Clasament: 1 – AFC Hărman, 16 puncte; 2 – Suporter Club Galați, 14 puncte; 3 – Aerostar Bacău, 14 puncte; 4 – AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, 13 puncte; 5 – Olimpic Cetate Rîșnov, 9 puncte; 6 – Sporting Liești, 7 puncte; 7 – CSM Focșani 2007, 7 puncte; 8. CSM Roman, 7 puncte; 9 – AFC Odorheiu Secuiesc, 6 puncte; 10 – Sănătatea Darabani, 5 puncte; 11 – KSE Tîrgu Secuiesc, 5 puncte; 12 – CSM Bucovina Rădăuți, 4 puncte; 13 – Avântul Valea Mărului, 4 puncte; 14 – CSM Pașcani, zero puncte; 15 – Metalosport Galați – zero pucte.       
Etapa viitoare, 7 octombrie, ora 15.00: CSM Bucovina Rădăuți – Metalosport Galați; Sănătatea Darabani – CSM Focșani 2007; CSM Pașcani – AFC Odorheiu Secuiesc; Avîntul Valea Mărului Suporter Club Galați; KSE Tîrgu Secuiesc – AFC Hărman; CSM Roman – Aerostar Bacău; Olimpic Cetate Rîșnov – Sporting Liești; AFK Csikszereda Miercurea Ciuc stă.    

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?