Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

ULTIMA ORĂ! Coliziune frontală între un Ford și un Mitsubishi la Cîmpineanca; o șoferiță a intrat într-un parapet după ce ar fi rămas fără frâne


 Două autovehicule, respectiv un Ford și un Mitsubishi, s-au tamponat astăzi (duminică), la intrarea în comuna Cîmpineanca, dinspre Focșani (FOTO). Potrivit primelor informații, șoferul Fordului ar fi pătruns pe contrasens. Martorii spun că șoferul Fordului ar fi condus pe contrasens, iar după producerea accidentului, când a coborât din mașină, părea că s-ar afla în stare de ebrietate. La fața locului a ajuns și un echipaj al Poliției Rutiere.
 Potrivit polițiștilor, conducătorul autoturismului Ford este din Focșani și are 26 de ani, iar cel al autoturismului Mitsubishi are 56 de ani și este din Vârteșcoiu. În urma testării cu aparatul etilotest, în cazul șoferului Fordului  a rezultat o alcoolemie de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat.  
 Un alt accident rutier a avut loc pe drumul dintre Poiana Cristei și Cotești. Din primele informații, se pare că un autoturism ar fi întrat într-un parapet, după ce conducătorul auto nu ar mai fi putut controla mașina. În urma producerii accidentului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto, o femeie, și a soțului acesteia, un bărbat în vârstă de 45 de ani, care se afla pe bancheta din dreapta. Potrivit unor surse, cei doi au spus că mașina ar fi rămas fără frâne. Cei doi au fost transportați la spital.
„O femeie din comuna Poiana Cristei, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 205 R, pe raza comunei Cotești, a pierdut controlul autoturismului, a părăsit partea carosabilă și a acroșat un parapet aflat la marginea părții carosabile. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătoarei, în vârstă de 40 de ani, și a unui bărbat, în vârstă de 45 de ani, din comuna Poiana Cristei, pasager pe bancheta din dreapta. În cauză a fost întocmit dosar penal”, transmit polițiștii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?