Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

VIDEO şi GALERIE FOTO: Asistenta Simona Drăgun, plânsă de foștii colegi și familie; ea va fi înmormântată duminică


Simona Drăgun, asistenta care a murit în urma tragicului accident rutier de pe bulevardul Independeței, produs pe 18 septembrie, a fost, ieri, pentru ultima dată, la  Spitalul Județean de Urgență Focșani. Preț de aproape o oră, sicriul cu trupul neînsuflețit al acesteia a fost depus în capela unității medicale, acolo unde au așteptat-o zeci de colegi. Înmărmuriți de durere și aproape fără glas, rând pe rând, foștii colegi, medici și asistenți, au intrat în capelă și și-au luat rămas bun de la cea care le-a fost o bună colegă și prietenă. Simonei i-au fost alături părinții și soțul. 
    „Cuvintele sunt prea sărace în a descrie aceste sentimente de durere. Am  sperat până în ultima clipă că vei reveni pentru a continua lucrul împreună. Chiar dacă ai plecat în lumină, suntem siguri că acolo, de sus, vei rămâne cum te-am cunoscut: caldă, bună, blândă… cu vocea caldă și chipul luminos. Dumnezeu are nevoie de oameni buni, de aceea te-a chemat la el. Poate că Dumnezeu avea nevoie acum de tine și te-a ales ca pe o stea, să faci în cer doar bine. La revedere, draga noastră, Dumnezeu să te odihnească-n pace!”, au fost cuvintele scrise pe o foaie de colegi, cuvinte cărora le-a dat citire doctorița Adrieana Cherciu.
    Trupul neînsuflețit al Simonei Drăgun a fost dus apoi la biserica din comuna Vânători, acolo unde va rămâne până duminică, atunci când va avea loc  înmormântarea.
Reamintim că la data 18 septembrie, o dubă Renault Trafic și un Opel, la volanul căruia se afla asistenta medicală, s-au ciocnit pe Bulevardul Independenței din Focșani, în intersecția cu strada Culturii. Șoferul autoutilitarei Renault, care potrivit polițiștilor se face vinovat de producerea accidentului rutier, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Bărbatul, care are 50 de ani și este din Focșani, este acuzat acum de ucidere din culpă, refuz recoltare mostre biologice și conducerea unui vehicul fără a mai avea acest drept. Dreptul de a mai conduce i-a fost suspendat în urma unui dosar penal înregistrat pe 18 iunie, tot pentru refuz recoltare probe biologice.

Monitorul de Vrancea transmite condoleanțe familiei îndoliate!
Dumnezeu să o odihnească în pace!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?