Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

ULTIMA ORĂ! VIDEO și GALERIE FOTO! Accident grav la Obrejița, o persoană a murit, alte patru sunt rănite


Un accident a avut loc astăzi, în jurul orei 11.30, la Obrejița. Din primele informații, se pare că două mașini s-au ciocnit, rezultând decesul unei persoane și rănirea altor patru. Vom reveni cu informații. 

UPDATE!
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră (12:00), circulația rutieră este oprită pe DE85 (DN2), din cauza unui accident rutier produs între localitățile Dumbrăveni și Obrejița, în județul Vrancea, în care au fost implicate două autoturisme. Cauza producerii a fost intrarea pe contrasens, incident în urma căruia a rezultat o persoană decedată  și alte patru rănite. În acest moment circulația este oprită pe ambele sensuri de mers, pentru efectuarea cercetării locului faptei și acordării de îngrijiri medicale necesare.
UPDATE 1!
 Persoana decedată este un bărbat din Tâmboiești, de 67 de ani, care se afla la volanul autoutilitarei Dacia Papuc. Potrivit martorilor, omul mergea la cules, autoutilitara fiind încărcată cu lădițe. 
 „În jurul orelor 11:45, pe DN2 E85, în afara localității Tâmboiești, conducătorul unei autoutilitare marca Dacia Papuc, înmatriculată în Buzău, nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers pe stânga, pe un drum de exploatare, moment în care a fost acroșat de un autoturism, care se deplasa din sensul opus de mers. Practic, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului marca Volkswagen Passat, care se deplasa pe sensul opus de mers. În urma producerii accidentului a rezultat decesul conducătorului autoutilitarei și rănirea altor patru persoane” a declarat comisar șef Cătălin Stegarescu, șeful Serviciului Rutier Vrancea. 
UPDATE 2!
  La Spitalul Județean au ajuns patru persoane din Vaslui, respectiv un bărbat, B. M., 33 ani, și trei femei, H. E., de 42 ani, H. T., de 17 ani, și M. A., de 36 ani.
  Potrivit unor surse, bărbatul ar fi în stare mai gravă decât cele trei persoane de sex feminin. Toate persoanele sunt conștiente, urmează a fi investigate medical.
 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că începând cu ora 13:15, circulația rutieră a fost reluată pe ambele sensuri de mers pe DE85 (DN2), după ce anterior fusese oprită, din cauza unui accident rutier produs între localitățile Dumbrăveni și Obrejița, din județul Vrancea, în care au fost implicate două autoturisme. În urma incidentului a rezultat o persoană decedată, două rănite grav și două rănite ușor.
 Potrivit unor surse, conducătorul autoturismului Volkswagen Passat, implicat în accidentul rutier de la Tâmboiești și rănit grav, este Marius Cătălin B.,patronul unei clinici medicale, Teoclinik,  una dintre cele mai cunoscute din municipiul Vaslui.  

8 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?