Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

ULTIMA ORĂ! Șapte persoane, REȚINUTE în dosarul de trafic de droguri în care au avut loc percheziții în blocul G2 din Bahne, la Gară și în Sud


 Șapte persoane au fost reținute în dosarul de trafic de droguri instrumentat de polițiștii de la Crimă Organizată. Audierile au durat de aseară până astăzi, iar printre reținuți se numără și femei. Persoanele reținute vor fi prezentate astăzi instanței cu propunere de arestare preventivă. Potrivit unor surse, la percheziții s-a găsit aproximativ 1 kg de substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv.
 Vă reamintim că locatarii blocului G2 din cartierul focșănean Bahne au fost din nou „deranjați” aseară de polițiști. De această dată, de politiștii de la Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate (SCCO) Vrancea. Oamenii legii au descins la Blocul G2 împreună cu jandarmi și lucrători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale, respectiv mascați, într-un dosar în care se fac cercetări pentru trafic de droguri, după cum ne-au spus sursele noastre. Întreaga activitate a fost coordonată de un procuror DIICOT – Biroul Teritorial Vrancea, care a fost prezent la fața locului pe timpul derulării perchezițiilor. De asemenea, mai mulți mascați au asigurat zona în afara blocului G2. 
După ceva timp, mai multe persoane au fost scoase de anchetatori din imobil și urcate în mașinile poliției, pentru a fi duse la audieri. Unele dintre acestea au fost urcate în mașinile politiștilor având cătușe la mâini, în timp ce altele, în special femei, nu au avut cătușe. 
    Percheziții nu s-au făcut doar în Blocul G2, ci și în alte locații din Focșani, respectiv în cartierele Sud și Gară. Sursele noastre ne-au spus că în același dosar au fost efectuate percheziții inclusiv la Tecuci, dar și în municipiul Galați. Aceleași surse ne-au precizat că din cele aproximativ 20 de percheziții efectuate, 14 ar fi fost la locatari din Blocul G2.  
 Oamenii legii nu au plecat cu „mâna goală” după ce au răscolit locațiile vizate, ci cu o cantitate însemnată de droguri. La audieri au ajuns aproximativ 20 de persoane. 

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?