Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Minor internat la Spitalul Județean după ce a fost bătut


Mai multe persoane, printre care și un minor, au ajuns în cursul zilei de joi la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) din cadrul Spitalului Județean Focșani, după ce au fost bătute.
    Astfel, un băiat în vârstă de 13 ani, din comuna Slobozia Ciorăști, a ajuns la UPU cu multiple contuzii, după ce, potrivit unor surse, ar fi fost bătut de un cunoscut. Minorul a fost internat la chirurgie infantilă, iar în cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de lovire și alte violențe. „B. S. S., persoană de sex masculin în vârstă de 13 ani, din comuna Slobozia Ciorăști, policontuzionat prin agresiune. Pacientul se internează la chirurgie infantilă”, se arată în buletinul de presă al Spitalului Județean de Urgență.
    De asemenea, un bărbat din Sihlea a ajuns la UPU după ce ar fi fost bătut pe terasa unui bar din localitate, de un partener de pahar. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de lovire și alte violențe. „C. C., bărbat în vârstă de 36 de ani, din comuna Sihlea, agresiune afirmativ, etilism cronic, traumatism cranio-facial nivel zero, plagă contuză piramidă nazală, sprâncenară dreaptă, epistaxis oprit spontan. Bilet de trimitere ORL”, se mai arată în buletinul de presă al Spitalului Județean de Urgență.
    Tot joi, la UPU a ajuns și un bărbat din localitatea Bordeasca Nouă, care a fost victima unei agresiuni fizice. Potrivit buletinului de presă al Spitalului Județean, bărbatul a fost internat la chirurgie cu diagnosticul de traumatism cranio-cerebral și traumatism toraco-abdominal: „B. D., bărbat în vârstă de 43 de ani, din localitatea Bordeasca Nouă, policontuzionat prin agresiune, traumatism cranio-cerebral de nivel zero, traumatism toraco-abdominal. Pacientul se internează la chirurgie”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?