Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

GALERIE FOTO : Sambo – Uniriștii Giorgia Hagianu, Metin Can și Dorin Drîmbă, aur la Campionatul Național!


Sambo-ul se dovedește a fi o specialitate vrânceană, sportivii de la Focșani fiind, așa cum lesne se poate observa, veritabili colecționari de medalii de aur, argint sau bronz primite în urma evoluțiilor la competițiile naționale și internaționale. O observație de ordin general: toți sunt foarte valoroși judoka, disciplină în care sunt, de asemenea medaliați ai campionatelor naționale!
    În finala Campionatului Național de sambo de la București, de sâmbăta și duminica trecute, sportivii de la CS Unirea au obținut zece locuri de podium, la juniori și tineret. Au devenit campioni ai României și au primit medalia de aur Giorgia Hagianu, la 40 kg., juniori, Metin Can, la 65 kg. juniori, Dorin Drâmbă, la 72 kg. tineret.
    Pe locul al doilea, cu medalie de argint, s-au clasat Larisa Constantin, la 44 kg. juniori, Ionela Macovei, la 56 kg. juniori, Silviu Ioniță, la 52 kg. juniori, Mario Ioniță, la 72 kg. tineret. 
    Medalii de bronz pentru locul al treilea au primit Alexandru Frunză, la 48 kg. juniori, Iuliana Cătănoiu, la 64 kg. tineret, și Denisa Marin, la 65 kg. Pe locul al cincilea a încheiat competiția Dănuț Oprea, la 65 kg. junori.  
    Metin Can și Dorin Drîmbă sunt campionii din 2016 la juniori și tineret și campioni de sniori ai României în 2017!
    Antrenorii sportivilor de la CS Unirea Focșani sunt Adrian Moldoveanu și     Mugurel Popa.
Rezultatele de la Campionatul Național constituie criteria de apreciere pentru constituirea loturilor naționale ale României pentru Campionatul European și Campionatul Mondial. L-am întrebat care sunt șansele ca luptătorii pregătiți la CS Unirea să facă parte din loturi pe sensei Adrian Moldoveanu care mi-a spus „Vom avea cu siguranță participanți la aceste competiții!”      

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?