Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Handbal juniori: Două victorii vrâncene și o înfrângere în start de sezon!


Handbalișii juniori ai Vrancei au avut un debut de campionat în care au câștigat două partide, pe teren propriu, și au pierdut una, în deplasare.
Juniorii I al Școlii nr. 3 Adjud au jucat, sâmbătă, pe teren propriu, cu oneștenii de la Liceul cu Program Sportiv Nadia Comăneci. Formația antrenată de profesorii Marian Drăghici și Ionuț Drăguț s-au impus cu 38-30 (17-12) la capătul unui joc pe care l-au avut tot timpul sub control! Cei mai buni marcatori ai Adjudului au fost Gheorghe Stan, jucător de lot național, cu 10 goluri, Cosmin Roșu, cu 8 goluri, Ionuț Pascu, Robert Bejan și Sorin Ignat, cu câte 5 goluri. După meci, antrenorul Marian Drăghici mi-a declarat: „Felicit toată echipa pentru prestația de astăzi (sâmbătă-n.r.). Împreună, banca tehnică și jucători, am demonstrat că la Adjud handbalul nu moare! Mulțumesc foarte mult domnului director Ionel Ciucioi, de la Vrancart SA, pentru sprijinul acordat, doamnei inspector Vica Mincă, de la ISJ Vrancea, care a fost alături de noi inclusiv la meciul de astăzi (sâmbătă-n.r.), copiilor și, nu în ultimul rând, părinților, fără de a căror susținere ne-ar fi mai greu de obținut rezultate favorabile!”.
Meciul dintre Școala nr. 3 Adjud și LPS Nadia Comăneci Onești a fost condus de perechea Cristea (Iași)/Murariu (Roman). 
În etapa următoare, sâmbătă, 23 septembrie, formația adjudeană va juca în deplasare, la LPS Piatra Neamț!
Juniorii 3 ai LPS Focșani au întâlnit în deplasare, duminică, 17 septembrie, pe LPS Brăila. Gazdele s-au impus cu 26-24, după ce la pauză conduceau cu 14-12. „Nu am jucat așa cum ne-am fi dorit! Meciul a fost echilibrat, dar nu am știut să profităm de momentele bune de joc și să rupem echilibrul în favoarea noastră!”, mi-a spus după meci profesorul Lucian Tucan, antrenorul LPS Focșani. În etapa a doua, duminică, 24 septembrie, LPS Focșani va juca acasă cu CSS Galați.
Lotul cu care LPS Focșani abordează actuala ediție de campionat al juniorilor 2, în care au intrat, este alcătuit din portarii Florin Nichițelea și Cătălin Sava și jucătorii de câmp Toader Istrate, Alin Iorga, Alexandru Postelnicu, Andrei Bardan, Ovidiu Ionel, Răzvan Șeitan, Răzvan Gheorghiță, Gabriel Iorga, Emil Pușcașu, Vlad Berheci, Nedad Mijalkovic, Andrei Tărăbuță, Alexandru Bîrlă și Răzvan Boghian. 
Juniorii 3 ai CSM Focșani 2007, aflați la primul lor an în această categorie de vârstă, au jucat în Sala Polivalentă, sâmbătă, 16 septembrie, cu CS OK Sport Onești și, așa cum i-au promis directorului clubului și antrenorului echipei de seniori de Ligă Națională, Viorel Ciubotaru, au câștigat. Scor, 25-19, după ce la pauză conduceau oaspeții, cu 13-12!
În etapa următoare, handbaliștii juniori 3 ai CSM Focșani juniori 3 vor întâlni în deplasare pe LPS Vaslui I.  

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?