Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Scandal între două DOCTORIȚE la Bolotești; una dintre ele a fost agresată de concubinul celeilalte


Între două doctorițe, care își desfășoară activitatea în comuna Bolotești, a izbucnit un conflict, la sfârșitul săptămânii trecute. Una dintre ele ar fi fost lovită de concubinul celeilalte, motiv pentru care s-a sunat la 112, iar la fața locului au ajuns polițiștii din localitate.
    Potrivit unor surse, cele două doctorițe au avut neînțelegeri legate de spațiile în care își desfășoară activitatea. Surse oficiale ne-au spus că doctorițele au cabinete în aceeași clădire, pe care le-au închiriat în urma unor licitații organizate de primăria din comună. Una dintre ele, care este mai tânără, a câștigat licitația de mai mult timp, iar cealaltă mai de curând. În momentul în care cea din urmă a mers la cabinet, a avut loc și altercația, ea fiind lovită de concubinul celeilalte doctorițe.
    Polițiștii au confirmat că a existat un apel la 112. Potrivit informațiilor primite de la agent principal Paula Enache, de la Biroul de Presă al IPJ Vrancea, a fost întocmit dosar penal, în care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. „Polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană de sex feminin a fost lovită de către o persoană de sex masculin, în incinta dispensarului din satul Găgești, comuna Bolotești. În cauză a fost întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe”, ne-a precizat agent principal Paula Enache.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?