Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

INFOPOL


Evenimente rutiere

    La data de 12 septembrie a.c., ora 10.30, polițiștii din Adjud au depistat pe strada Republicii, din localitate, un bărbat, de 34 ani, în timp ce conducea un autoturism, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de  0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 12 septembrie a.c., ora 12.50, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Vrancea au depistat pe DN2 E85, în localitatea Golești, un bărbat, de 34 ani, din municipiul București, în timp ce conducea un  autoturism deși avea acest drept suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 12 septembrie, ora 16.45, polițiștii din Garoafa au depistat pe strada Vărzăriei, din satul Făurei, un tânăr, de 16 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 13 septembrie a.c., ora 2.49, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Vrancea au fost sesizați despre faptul că un bărbat, de 26 ani, din comuna Vicovu de Sus, județul Suceava, în timp ce conducea un autoturism pe DN2-E85, în afara localității Călimănești, din direcția Buzău-Bacău, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat pe câmp. În urma producerii accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto, cât și a unei pasagere, de 24 ani, din municipiul Suceava, județul Suceava. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești; Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului -Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?