Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

GALERIE FOTO:Fotbal, Liga a III-a – Frustrant: egalați în minutul 90+3!


•    Sâmbătă, 9 septembrie, stadionul Milcovul, circa 1000 de spectatori, căldură, dar vânt slab, vreme bună pentru fotbal.
•    În tribuna oficială s-a aflat primarul Focșaniului, Cristi Valentin Misăilă.
•    Înainte de începerea meciului a fost păstrat un moment de reculegere în memoria fostului internațional Culae Lupescu și a doamnei Anca Căldare, soția președintelui secției de fotbal a CSM Focșani 2007, Gheorghe Căldare.

Formații
 CSM Focșani 2007: Lazăr – Săpunaru, Panaite (85 Duca), Beșa, Mihai – Lupu, Dorinel Popa, Zaharia, Pădineanu (70 Budeanu) – Predoiu (67 Remus Popa), Pasăre (75 Parlac). 
ACS Suporter Club Oțelul Galați: Udeanu – Vasile, Gîță, Ilie, Maftei – Sevastian, Stoian, Chebac, Crihană – Muscă, Bahnașu. Rezerve: Vlasie, Codreanu, Perju, Chiriac, Quintano, Oprea, Manău. 

În etapa a treia a Campionatului Ligii a III-a la fotbal, CSM Focșani 2007 a terminat la egalitate meciul disputat sâmbătă, 9 septembrie, pe Milcovul, cu ACS Suporter Club Oțelul Galați.
Oaspeții au venit pe Milcovul din postura de lideri ai seriei și candidați declarați la promovarea în Liga a II-a. Formația oaspeților are în componență câțiva foști jucători ai Oțelului din anul când a câștigat campionatul și a jucat în Liga Campionilor, un  portughez care a schimbat fața atacului gălățean după intrarea în teren în minutul 46 și este pregătită de Damian Băncilă, fost antrenor al Focșaniului, unde a lucrat ca un bun profesionist! Avea, deci argumente cu care să pretindă victoria în fața echipei Focșaniului, care avea să răspundă cu un foarte bun joc de echipă!    
Prima repriză a fost a gazdelor care au fost sigure în apărare, au jucat laborios și penetrant de la mijloc în sus și și-a creat câteva mari situații de gol! În minutul 6, Lupu a primit mingea pe dreapta, și-a driblat ușor adversarul direct, dar a șutat din unghi, de la 25 de metri, prea slab pentru a-l putea bate pe tânărul Udeanu. Un minut mai târziu, Predoiu a deviat cu capul din careu, mingea care a căzut lângă bară, pe linia de corner. Același Predoiu a câștigat ușor duelul cu fundașii centrali ai Oțelului în minutul 15, a scăpat singur spre poartă, dar mingea șutată pe jos a fost respinsă de portarul gălățean. În minutul 20, Pădineanu a recuperat la 30 de metri a pătruns vijelios în careu, dar ca și Predoiu mai devreme a șutat pe jos, portarul a respins, mingea a ajuns la Pasăre care în loc să tragă sănătos la poartă a pasat lui Predoiu al cărui șut a fost blocat! A fost perioada cea mai consistentă a jocului gazdelor care au găurit complet apărarea gălățenilor, însă nu au putut să trimită mingea în poartă.
După ce s-a făcut pauza pentru hidratare din minutul 22, oaspeții au început să pună probleme și Bahnașu a șutat de la 20 de metri, însă Lazăr a prins ușor! În minutul 35, a venit primul gol al Focșaniului în Liga a III-a: Zaharia a recuperat la 30 de metri a sprintat spre poarta adversarilor a fost faultat în careu de Maftei și centralula indicat lovitură de pedeapsă. A bătut Pasăre și s-a făcut 1-0!Gălățenii au reacționat imediat și în minutul 38 Lazăr a avut nevoie de o intervenție excepțională pentru a devia peste poartă o minge de gol!
În pauză s-a intrat cu 1-0 și așa cum stătuseră lucrurile în prima repriză părea că focșănenii vor câștiga! Calculele celor ce credeau în victoria gazdelor au început să fie puse la îndoială de excelentul Quintaro, portughezul trimis în teren de Damian Băncilă. Nou intratul a driblat de mai multe ori periculos în zona stângă a apărării CSM 2007, destabilizând-o, dar marea ocazie de gol a oaspeților a apărut de pe stânga, în minutul 68 când mingea șutată din unghi de Stoian a șters transversala. Presiunea Oțelului a fost întreruptă de contrele focșănene, nefinalizate, însă. Antrenorii Focșaniului au fost nevoiți să înlocuiască pe Pasăre, Predoiu, Panaite și Pădineanu, accidentați, care până la schimbare își făcuseră foarte bine datoria, gălățenii au forțat și au egalat în minutul 90+3 prin Quintero care a reluat imparabil din mijlocul careului!
Meciul s-a terminat cu un egal, până la urmă, echitabil, dar frustrant pentru focșăneni care au plătit pentru lipsa de experiență în conservarea pentru încă cinci minute a unui avantaj cu care le încheiaseră pe primele 90!                    
Miercuri, 13 septembrie, de la ora 16,30, pe Milcovul, CSM Focșani 2007 va întâlni pe CSM Rîmnicu Sărat în etapa a treia a Cupei României!

Rezultatele etapei:
CSM Roman – AFK Csikszereda Miercurea Ciuc 4-1 (2-0). Au marcat Popa – 3, Marin, respectiv Hodgyai.
AFC Odorheiu Secuiesc – Metalosport Galați 14-0 (6-0). Au marcat Ribarics – 2, Radicof – 3, Czimbalmos – 2, Kicsi, Tanko, Katona – 2, Csifo – 2, Ajrullahu.
CSM Focșani – Suporter Club Oțelul Galați 1-1 (1-0). Au marcat Pasăre, respectiv, Quintero.
Bucovina Rădăuți – AFC Hărman 0-1 (0-1). A marcat Poverlovici.
Sănătatea Darabani – Aerostar Bacău 3-3 (0-3). Au marcat Stâncă, Cososchi,  Nicorici, respectiv, Vraciu – 2, Adăscăliței.                                                       
Avântul Valea Mărului – Sporting Liești 1-3 (0-1). Au marcat Vîrlan, respectiv Munchiu, Coman, Mihu.
KSE Târgu Secuiesc – Olimpic Cetate Râșnov 2-0 (1-0). Au marcat Gazda,   Albu.
CSM Pașcani a stat.

Clasament: 1. Sporting Liești – 9 puncte; 2. CSM Roman – 7 puncte; 3. Oțelul Galați – 7 puncte; 4. AFC Hărman – 7 puncte; 5. Aerostar Bacău – 5 puncte; 6. Csikszereda Miercurea Ciuc; 7. Avântul Valea Mărului – 4 puncte; 8.     KSE Târgu Secuiesc; 9. AFC Odorheiu Secuiesc; 10. Olimpic Cetate Râșnov; 11. CSM Focșani 2007 – 3 puncte; 12. Sănătatea Darabani – 1 punct; 13. Bucovina Rădăuți – 0 puncte; 14. CSM Pașcani – 0 puncte; 15. Metalosport Galați – 0 puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?