Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

GALERIE FOTO : Primarul de la Panciu a participat la „Sărbătoarea Vinului în Podgorie“ din Ghioroc


Primarul orașului Panciu, Iulian Nica, a participat, în perioada 2-3 septembrie, la „Sărbătoarea Vinului în Podgorie” – Ediția a IX-a, eveniment organizat de Primăria Comunei Ghioroc, Consiliul Local al Comunei Ghioroc, Centrul Cultural Județean Arad și Consiliul Județean Arad. Prezența la această manifestare de tradiție în Podgoria Miniș-Măderat s-a datorat invitației adresate de Corneliu Popi Morodan, primarul localității Ghioroc. „Prezența mea la Ghioroc reprezintă o dovadă a bunelor relații stabilite între administrația locală a comunei Ghioroc și Primăria Orașului Panciu. Reprezentăm două dintre cele mai mari podgorii din țară și acest lucru deschide perspective reciproc avantajoase pentru comunitățile noastre. Anul trecut, domnul primar Corneliu Popi-Morodan a fost oaspetele nostru la Zilele Orașului Panciu și a avut un prim contact cu podgorenii noștri. Avem multe în comun și putem realiza multe lucruri frumoase împreună, pentru că potențial există. Mă refer aici la domeniul vinicol, în primul rând, însă nu trebuie să uităm de aspectul turistic, pentru că Ghioroc și Panciu sunt zone foarte frumoase care merită să fie cunoscute de toată lumea”, a declarat primarul Iulian Nica.
    Acesta a participat la deschiderea oficială a manifestării, în cadrul căreia a oferit primarului gazdă, în semn de recunoaștere și prețuire a bunei colaborări, o sticlă de șampanie produsă la Panciu, simbolul podgoriei cu același nume. De asemenea, Iulian Nica a asistat la sfințirea recoltei de struguri, la premierea cu Diplome de Aur a cuplurilor care au aniversat 50 de ani de la casatorie, precum și la spectacolele susținute de artiști de muzică populară și ușoară. Programul vizitei a mai inclus o incursiune la Muzeul Viei si Vinului, situat în incinta Stațiunii de Cercetări Viticole din comuna Ghioroc și la Muzeul Transporturilor, aflat în incinta depoului de tramvaie din Ghioroc, unde edilul-șef de la Panciu a consemnat câteva impresii în Cartea de onoare, precum și o plimbare cu trenul electric de epocă Săgeața Verde.
Iulian Nica a adresat gazdelor invitația de a fi oaspeții comunității păncene la cea de-a XIII-a ediție a Zilelor Orașului Panciu, eveniment care va avea loc în perioada 23-24 septembrie 2017.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?