Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Culturism&fitness – Lenuța Taban a câștigat bronzul la Naționale!


Lenuța Taban, sportiva legitimată la ACS Ulise din Focșani, unde se pregătește pentru concursuri cu profesorul Florin Ancuța a câștigat medalia de bronz a Campionatului Național de Culturism și fitness care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute la Târgu Mureș.
Lenuța Taban a concurat la categoria bikini fitness 158 cm, și a fost devansată în clasament de Cristina Mărginean, de la CSU Cluj-Napoca și Amalia Oțet, de la CS Flex Iași. Profesorul Ancuța a apreciat că performanța sportivei de la ACS Ulise este foarte bună în condițiile în care ea a depășit cu foarte multe participări la finale de campionat național și foarte bine pregătite.
Lenuța Taban, despre care Monitorul de Vrancea a publicat un reportaj-interviu în aprilie, declara atunci că se pregătește mereu pentru a fi pe locul I! După șapte săptămâni de antrenamente la ACS Ulise reușea să câștige argintul la etapa de zonă a Campionatului Național,la Ploiești, iar după șase luni de pregătire a urcat pe podiumul de premiere și a primit medalia de bronz în finala de la Tărgu Mureș!
Așa cum am cunoscut-o, va continua și va fi și prima, medaliile de până acum fiind reușite ale unui parcurs ce se anunță încărcat cu performanțe în culturism și fitness pentru Lenuța Taban de la ACS Ulise Focșani!   

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?