Ediția: Miercuri 17 iulie 2024 Nr. 6672
Ediția: Miercuri 17 iulie 2024 Nr. 6672

VIDEO şi GALERIE FOTO: Filtre rutiere la toate intrările și ieșirile din Focșani; polițiștii au confiscat cherestea și au aplicat 28 de sancțiuni


Echipe complexe, formate din polițiști rutieri, de ordine publică și de investigarea criminalității economice, au desfășurat sâmbătă dimineață, înainte de răsăritul soarelui, la toate intrările și ieșirile din Municipiul Focșani, filtre rutiere. Acțiunea a avut ca scop principal depistarea șoferilor care urcă băuți la volan, care nu respectă reglementările în vigoare, verificarea legalității transportului de mărfuri și de material lemnos, dar nu au fost trecute cu vederea nici alte aspecte adiacente.
Spre exemplu, pe drumul dintre Bolotești și Èšifești, oamenii legii au oprit în trafic un camion încărcat cu cherestea. Potrivit polițiștilor, a fost confiscată cantitatea de 4 metri cubi de cherestea, pentru care șoferul nu avea documente. Atât conducătorul auto cât și camionul, însoțiți de polițiști, au ajuns la sediul Ocolului Silvic Panciu – Valea Caregnei. Polițiștii au confiscat cherestea în valoare de 2.400 de lei, iar șoferul a primit amendă în valoare de 3 mii de lei.

 „În dimineața zilei de 2 septembrie a.c., polițiștii vrânceni au desfășurat activități în scopul prevenirii și combaterii principalelor cauze generatoare de accidente, reducerii riscului rutier și în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influența băuturilor alcoolice. Astfel, în municipiul Focșani au fost instituite 7 filtre rutiere, în care au acționat echipe complexe formate din polițiști rutieri, de ordine publică și de investigarea criminalității economice. În cadrul acțiunii au mai fost verificate și legalitatea transporturilor de călători, transporturile de material lemnos”, a precizat subcomisar Bogdan Toader, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea.
În urma desfășurării acestei acțiuni au fost înregistrate următoarele rezultate: au fost controale 149 autovehicule; au fost aplicate 28 sancțiuni în valoare de 12.000lei; a fost confiscată cantitatea de 3,81 metri cubi cherestea în valoare de 2.400 lei; au fost reținute trei certificate de înmatriculare; au fost depistate două autoturisme care circulau fără ITP; au fost depistate două autoturisme care circulau fără poliță RCA.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?