Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Femeie tâlhărită ziua în amiaza mare, în zona Pieței Moldovei din Focșani


Un bărbat i-a sustras geanta unei femei, în timp ce se afla în zona pieței agroalimentare din Focșani, în apropiere de casa de schimb valutar Km 0. Tâlhăria a avut loc ieri, în jurul prânzului. Un fost handbalist de la CSM Focșani a văzut întreaga scenă și, împreună cu un polițist local, aflat în timpul liber, a intervenit pentru a recupera geanta femeii și pentru a-l prinde pe individ. Cei doi au reușit să imobilizeze tâlharul.
Potrivit unor martori, la sosirea echipajului de ordine publică, bărbatul care a furat geanta femeii ar fi devenit violent. În cele din urmă, oamenii legii au reușit să-l imobilizeze și să-l ducă la Poliția Municipiului Focșani pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie. „În jurul orei 13.10, un polițist local care era în timpul liber, împreună cu o persoană civilă, la strigătele victimei au alergat și l-au prins pe respectivul, care se pare că se află sub control judiciar, fiind recidivist. Suspectul îi furase geanta unei femei, care era împreună cu un copil de vreo 5-6 ani, și a luat-o la fugă printre blocuri. Polițistul local împreună cu un cetățean l-au prins și au anunțat un echipaj de ordine publică de la Poliția Locală, care l-a încătușat pe suspect, după ce acesta a devenit agitat. L-a predat Poliției Municipiului Focșani pentru continuarea cercetărilor”, ne-a declarat Nelu Ioniță, șef Poliția Locală Focșani.
Potrivit unor surse oficiale, suspectul este un tânăr în vârstă de 26 de ani, din comuna Tâmboiești, iar femeia tâlhărită este din localitatea Hângulești, comuna Vulturu. Deși în zonă se aflau mai mulți oameni care au observat fapta de tâlhărie și au auzit strigătele copilului care se afla cu femeia tâlhărită, care se speriase, doar fostul sportiv a intervenit pentru a prinde făptașul.

16 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?