Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

A trecut cu mașina peste un bărbat întins pe asfalt


    Un accident mai puțin obișnuit s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe drumul național 23, în comuna Răstoaca. Un șofer din Galați a trecut cu mașina peste un tânăr din Constanța, care ar fi fost întins pe partea carosabilă. Constănțeanul a suferit răni foarte grave, iar sâmbătă a fost transferat la un spital din București, el fiind în comă. „La data de 8 februarie a.c., ora 00.40, pe DN 23, în comuna Răstoaca, R. George, de 47 ani, din municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism l-a surprins și l-a accidentat grav pe H. Raul, de 28 ani, din comuna 23 August, județul Constanța, care se afla întins pe partea carosabilă. Conducătorul auto nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. Cercetările sunt continuate pentru a se stabili cu exactiate modul de producere a evenimentului”, ne-au precizat polițiștii.
    Oamenii legii nu știu deocamdată dacă victima era băută, întrucât acesta nu a putut fi testată cu aparatul alcooltest din cauza rănilor grave suferite în urma accidentului. Victimei i-au fost recoltate probe de sânge, urmând ca oamenilor legii să le fie comunicat rezultatul. 
    Polițiștii de la Serviciul Rutier continuă ancheta pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat. Ei iau în calcul mai multe variante, una dintre acestea fiind cea a sinuciderii.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?