Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Gimnastică – Fetele Focșaniului merg la Campionatul Național al maeștrilor!


Gimnastica revine în actualitate cu o competiție de vârf după meritata perioadă de odihnă și recuperare din vară și pregătirea pentru competiția de la început de  toamnă. La Ploiești, începând cu 1 septembrie, până la 3 septembrie, cele mai importante valori ale gimnasticii românești se vor întrece în Campionatul Național al echipelor reprezentative de club,”eveniment ce marchează a 70-a ediție a Campionatelor Naționale”, așa cum este precizat pe site-ul FR Gimnastică.
Clubul Sportiv Școlar de Gimnastică, unul dintre cele mai performante din țară, se va prezenta în competiție cu formula de echipă alcătuită din Ana-Maria Puiu, care face parte din Lotul național de senioare, și se pregătește la Deva și Iohana Pasere și Alina Crăciun ambele, sportive care se antrenează la Focșani. Cele trei gimnaste vor fi însoțite de profesorii antrenori Carmen Smeu și Florin Roșioru. Din delegația CSȘ Gimnastică Focșani vor mai face parte arbitra internațională Daniela Trandafir, profesoară, antrenoare și directoarea clubului și arbitra națională Doinița Vulcan. Ambele arbitre vor oficia în competiție! Plecarea la Ploiești va fi joi, 31 august, fetele Focșaniului urmând să concureze sâmbătă, 2 septembrie și duminică, 3 septembrie.
La competiția de la Ploiești vor concura, pe echipe, la individual compus și pe aparate, la masculin și femninin, 60 de sportivi de la CSS Buzău, CSM Reșița, CSA Steaua București, CSS Brașov, CSS Dinamo București, CSM Bistrița, CSS Lugoj, LPS Bistrița, CSM Lugoj, CSS Timișoara, CS Dinamo București, CSS Bârlad, CS Farul, CSS 1 Constanța, CSS 2 București, CSS Gimnastică Focșani, CSM Arad.    

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?