Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Bărbatul care şi-a ÎNJUNGHIAT MORTAL concubina, mamă a patru copii, rămâne în arest


Ionel M., bărbatul de 37 de ani din comuna Slobozia Bradului, care la începutul acestei luni și-a omorât concubina, rămâne după gratii. Vinerea trecută, la Tribunalul Vrancea s-a luat în discuție cererea de prelungire a măsurii arestului preventiv, solicitare care a fost admisă de judecători. „Conform art. 236 si 234 C.pr.pen. admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea și dispune prelungirea măsurii arestării preventive a inculpatului M (…) Ionel, pentru o perioada de 30 de zile, începând cu data de 03.09.2017 până la data de 02.10.2017 inclusiv. În baza art. 275 alin. 3 C.pr.pen. cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Onorariul pentru apărare din oficiu, in sumă de 130 lei, se va avansa din fondurile Ministerului Justiției. Cu drept de contestație”, se arată în hotărârea instanței.
Nenorocirea a avut loc în apropierea pieței de pepeni din Slobozia Bradului, acolo unde bărbatul avea marfă la vânzare. Femeia mergea la farmacie pentru a-i lua medicamente unuia dintre copii în momentul în care s-a întâlnit cu concubinul, care a mai agresat-o de nenumărate ori. Acesta, băut fiind, după cum au spus atunci anchetatorii, a sărit la ea cu un cuțit și a înjunghiat-o de mai multe ori, provocându-i leziuni foarte grave. Femeia de 36 de ani a murit după câteva ore la spital, în sala de operație. Ea a fost înjunghiată în abdomen, în zona claviculei, a ficatului, dar și în zona brațelor. Bărbatul a agresat-o și pe mama victimei, rănile provocate acesteia fiind superficiale. După ce și-a înjunghiat concubina cu care are copii, bărbatul a fugit, el fiind identificat ulterior la Gugești. A fost adus la audieri la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea și a recunoscut fapta. A fost reținut pentru 24 de ore pentru infracțiunea de omor și apoi a fost arestat preventiv. 
Conflictele dintre cei doi erau vechi. În anul 2015 și în anul 2016, femeia ceruse de două ori in instanță, ca bărbatul să nu se apropie de ea, de copii și nici de familia ei și de fiecare dată a avut câștig de cauză la cele două procese ce au avut ca obiect „ordin de protecție”. Ultimul astfel de ordin îl obținuse în august 2016 pentru o perioadă de șase luni, adică până în luna ianuarie a.c. În toată această perioadă, bărbatului i s-a interzis să se apropie de ea, de copii și de familia ei la o distanță mai mică de 250 metri, i s-a interzis să ia legătura cu ei în orice mod, în sensul de a nu merge la serviciul femeii și nici la școala ori grădinița la care mergeau copiii. După ce ordinul de protecție nu a mai fost valabil, femeia nu a mai cerut altul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?