Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

Tenis de masă – CSM Focșani 2007 se bate la promovarea în B!


Jucătorii de tenis de masă proaspăt legitimați la CSM Focșani 2007 au participat în ultima perioadă la competiții individuale ori s-au pregătit în sala de antrenament,  pentru cel mai important turneu al verii! De astăzi, vineri, 25 august, până duminică, 27 august, vor concura pentru unul dintre cele două locuri care duc la promovarea în divizia B ale turneului pe echipe ce va avea loc la Cîmpulung Muscel.
Formația focșăneană, are în componență pe Costin Corcoz, care este și președinte de secție și căpitan, Sebastian Vasilache, Iulian Roman, Ion Danilov și Gheorghe Litovcenco. Ieri, în timp se era în drum cu colegii săi spre locul de concurs, Costin Corcoz mi-a spus că echipa din care face parte are șanse foarte mari să promoveze în B. Pentru a reuși o asemenea performanță, CSM Focșani 2007 va avea de jucat cu CSA Steaua București, CS Voința Cluj Napoca, CS Fortus Călărași, CS FC Argeș Pitești, CSM Vatra Dornei, CS Concordia Chiajna și ACS Dumbrăvița.
În situația – foarte posibilă – în care vor promova, jucătorii de tenis de masă de la CSM Focșani 2007 vor intra în săptămâna următoare în programul campionatului Diviziei B!  

    

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?