Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Fotbal – Cupa României aduce pe Milcovul pe Metalosport Galați!


CSM Focșani 2007 va juca astăzi, de la ora 17,30, pe Milcovul, în etapa a doua națională a Cupei Românei cu Metalosport Galați.
În primul tur, fotbaliștii pregătiți de antrenorii Vasile Burgă și Adrian Toma au trecut la pas de brăilenii de la Viitorul Ianca, în deplasare. De această dată focșănenii vor avea adversari mai dificili, gălățenii având experiență competițională mult mai bogată. Însă Dorinel Popa și colegii săi de echipă au arătat o bună formă de joc în amicalele din intersezon, indiferent nivelul patrenerilor de întrecere, și pot aduce prima reușită remarcabilă a noii echipe de Ligă a III-a a Focșaniului.
Regulamentul permite CSM Focșani 2007 să evite regula de a folosi trei jucători sub 19 ani pentru că evoluează în Cupă din calitatea de câștigătoare a Cupei României, faza județeană când era în Liga a IV-a, care întâlnește o echipă care a fost anul trecut în Liga a III-a! Ceea ce în ajută pe cei doi antrenori să alcătuiască o formulă de joc din care să facă parte fotbaliștii cei mai în formă, indiferent de vârstă.    
Partida va fi condusă de brigade ploieșteană alcătuită din Mădălin Dicu, Doru Nicolae Petre și Sebastian Păduraru.   

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?