Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

Accidente cu microbuze, autoturisme și căruțe; mai multe persoane au fost rănite


O femeie de 50 de ani a fost victima unui accident rutier, marți, după ce autoturismul în care era pasageră a intrat în coliziune cu un alt autoturism. Evenimentul rutier a avut loc pe șoseaua de centură a Focșaniului, fiind implicate două autoturisme Golf. Unul dintre acestea, cu număr de București, în timp ce se deplasa pe șoseaua de centură a Focșaniului, aproape de intrarea în Golești, a fost acroșat în partea dreaptă de celălalt, care ieșea din municipiu, neacordându-i prioritate. A rezultat rănirea ușoară a unei femei. Potrivit reprezentanților IPJ Vrancea, este vorba de soția șoferului care nu a acordat prioritate. Din primele informații, ea ar fi refuzat transportul la spital.
Un bărbat din județul Bacău a suferit vătămări corporale ușoare, duminică, după ce a căzut dintr-o căruță. Bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primire Urgențe a spitalului județean. El prezenta „traumatism de coloană cervicală, traumatism cranio-cerebral acut cu escoriație parietală și a fost internat în cadrul secției Ortopedie”. Potrivit buletinului de presă al IPJ Vrancea, după producerea accidentului, conducătorul hipo a părăsit locul faptei fără încuviințarea organelor de poliție, fiind găsit ulterior, la domiciliu. „La data de 13 august a.c., ora 15.30, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe DJ 204 G, în comuna Suraia, o persoană a căzut dintr-un atelaj hipo. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că atelajul hipo, condus de un bărbat, de 59 ani, din localitate, a intrat în balans, fapt ce a cauzat dezechilibrarea unui pasager, de 58 ani, din municipiul Bacău, județul Bacău, aflat pe încărcătură, care a căzut pe carosabil, suferind vătămări corporale ușoare. După producerea accidentului, conducătorul hipo a părăsit locul faptei fără încuviințarea organelor de poliție, fiind găsit ulterior, la domiciliu. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală și părăsirea locului accidentului”, potrivit oamenilor legii.

Un accident rutier soldat cu victime s-a produs în noaptea de duminică spre luni pe raza localității Mărășești, între o autoutilitară cu remorcă și un autoturism ce se deplasa pe același sens de mers, în fața acesteia. Potrivit buletinului de presă al IPJ Vrancea, conducătorul autoutilitarei nu ar fi păstrat distanța regulamentară față de autoturism. „La data de 14 august a.c., ora 02.55, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN 2 E 85, în localitatea Mărășești, a avut loc un accident rutier soldat cu victime. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au  stabilit faptul că un bărbat, de 23 ani, în timp ce conducea o autoutilitară și tracta o semiremorcă, din direcția Adjud către Focșani, nu ar fi păstrat o distanță corespunzătoare față de autoturismul care circula în fața sa, intrând în coliziune cu acesta. A rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto și a unui pasager din autoturism. În cauză a fost întocmit dosar penal”, se arată în buletinul de presă al IPJ Vrancea.
De asemenea, un bărbat de 58 de ani, din București, a fost victima unui accident rutier petrecut sâmbătă pe DN2 – E85, în apropiere de Adjud. „La data de 12 august a.c., ora 11.30, pe DN 2-E 85, în afara municipiului Adjud, un bărbat, de 22 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, a efectuat manevra de viraj la stânga și a intrat în coliziune cu un autoturism al cărui conducător se angajase în depășirea sa. În urma producerii evenimentului rutier, a rezultat rănirea ușoară a unui bărbat, de 58 ani, din municipiul București, pasager în autoturismul care se angajase în depășire. În cauză a fost întocmit dosar penal”, se arată în buletinul de presă al IPJ Vrancea.
Tot sâmbătă, o femeie de 30 de ani, din comuna Milcovul, a fost victima unui accident rutier, după ce microbuzul în care se afla a fost acroșat de un autoturism și proiectat într-un alt autoturism, care era staționat în afara părții carosabile. Evenimentul rutier a avut loc pe pe Bulevardul Brăilei din Focșani. „La data de 12 august a.c., ora 15.50, pe Bulevardul Brăilei din municipiul Focșani, un bărbat, de 23 ani, din municipiul Onești, județul Bacău, în timp ce conducea un autoturism a efectuat manevra de întoarcere și a intrat în coliziune cu un microbuz, condus de către un bărbat din comuna Gologanu. În urma impactului, microbuzul a fost proiectat într-un autoturism care se afla staționat în afara părții carosabile. A rezultat rănirea ușoară a unei femei, de 30 ani, din comuna Milcovul, pasageră în microbuz, care a fost transportată la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor medicale. În cauză a fost întocmit dosar penal”, mai arată reprezentanții IPJ Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?