Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Șofer la volanul unui tractor ce tracta o remorcă făcută artizanal, neînregistrată și neînmatriculată


Pe numele unui bărbat din județul Galați a fost întocmit dosar penal, după ce a fost depistat de polițiștii vrânceni conducând pe raza localității Nănești fără a deține permis de conducere. „La data de 9 august a.c., polițiștii din Nănești au depistat pe DN 23, un bărbat, de 32 ani, din municipiul Galați, județul Galați, în timp ce conducea un autoturism, fără a deține permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal”, se arată în buletinul de presă al IPJ Vrancea.
    Un alt bărbat, tot din județul Galați, a fost victima unui accident rutier petrecut pe raza localității Colacu, din comuna vrânceană Valea Sării. Potrivit polițiștilor, el nu ar fi respectat distanța regulamentară față de autoutilitara care se deplasa în fața sa. „La data de 9 august a.c., ora 10.57, pe DN 2 D în comuna Valea Sării, un bărbat, de 37 ani, din municipiul Galați, județul Galați, în timp ce conducea o autoutilitară, nu a păstrat o distanță corespunzătoare față de o altă autoutilitară care circula în fața sa, intrând în coliziune cu aceasta. În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto care nu a păstrat distanța corespunzătoare, precum și avarierea celor două autovehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal”, au transmis oamenii legii.
    Polițiștii din comuna Slobozia Bradului au întocmit dosar penal pe numele unui cetățean din județul Buzău, după ce l-au depistat deplasându-se pe raza localității Coroteni la volanul unui tractor, cu care tracta o remorcă neînregistrată și neînmatriculată. „La data de 9 august a.c., ora 14.30, polițiștii din Slobozia Bradului au depistat, pe drumul comunal din satul Coroteni, un bărbat, de 49 ani, din comuna Podgoria, județul Buzău, în timp ce conducea un tractor cu care tracta o remorcă confecționată artizanal, care nu era înregistrată sau înmatriculată. În cauză a fost întocmit dosar penal”, se arată în buletinul de presă al IPJ Vrancea.
Politiștii atrag atenția că radarele pot fi întâlnite în trafic și astăzi pe: DN2-E85 la Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești; Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud; iar pe DN 23 la Răstoaca; Vulturu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?