Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

Arest menținut pentru tânărul care a omorât un bărbat dintr-un pumn


Un tânăr de 22 de ani, din Vulturu, trimis în judecată pentru comiterea infracțiunii de lovituri cauzatoare de moarte, a fost menținut în arest preventiv. Decizia nu este definitivă. „Menține măsura arestului la domiciliu. Cu drept de contestație. Document: Încheiere finală măsuri preventive (faza de judecată) 02.08.2017”, este decizia magistraților de la Tribunalul Vrancea.
Petrică N. a fost arestat preventiv în aprilie. Despre el, anchetatorii spun că l-ar fi lovit pe Florin Dimofte, în timp ce se aflau pe terasa unui bar, victima decedând ulterior la Spitalul Județean Galați
    Reamintim că Florin Dimofte a murit pe 2 aprilie, în secția Reanimare a Spitalului Galați. El se afla internat în Spitalul Județean Galați de o săptămână, unde a ajuns la 12 ore de la internarea în secția Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Focșani. După efectuarea examenului CT, medicii vrânceni au ajuns la concluzia că bărbatul suferise un traumatism grav la nivelul capului și starea sa de rău și inconștiență nu se datora consumului de alcool, așa cum au crezut inițial. La Galați, familia lui Florin a aflat de la medici că șansele de supraviețuire sunt minime, fiind menținut în viață doar de aparate. Câteva zile mai târziu, Florin a încetat din viață.
   

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?