Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

VIDEO şi GALERIE FOTO: Accidente de dimineață până seara, marți, pe drumul european E 85


Un carambol s-a produs marți dimineață pe DN 2-E85, la intersecția spre Pădureni, aproape de Haret. O dubă Mercedes Sprinter ar fi intrat într-un BMW, care ar fi fost proiectat într-un Audi. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.
    În jurul orei 17. 30, pe DN2/E85, la ieșirea din Dumbrăveni spre Popești, un Volkswagen Passat a tamponat un Volkswagen Golf. Nimeni nu a fost rănit.
    Aproximativ 20 de minute mai târziu, tot pe DN2/E85, un autoturism Skoda Superb a intrat într-un stâlp de lângă gardul Spitalului Dumbrăveni, iar un autoturism Audi A4 în gardul aceluiași spital. Șoferul autoturismului Skoda a acuzat dureri.
Potrivit primelor date, ambii șoferi se deplasau pe sensul de mers spre Rm Sărat. Șoferul autoturismului Audi ar fi frânat și ar fi tras dreapta de volan încercând să evite impactul cu un autoturism care ar fi oprit brusc la trecerea de pietoni, ar fi acroșat Skoda, care a intrat în stâlp, iar el a ajuns în gardul spitalului.
    Tot marți seară, un copil de 8 ani care ar fi traversat neregulamentar, a fost acroșat de o mașină la Slobozia Bradului. Potrivit unor surse, copilul ar fi fost dus mai întâi la spitalul Dumbrăveni de către părinți, cu o mașină proprie, iar de acolo a fost trimis de urgență la Spitalulul județean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?