Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

Bărbat ARESTAT după ce şi-a VIOLAT și BĂTUT fiica de 15 ani


Un bărbat de 31 de ani, din județul Prahova, a ajuns în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Vrancea, acuzat fiind de viol și violență în familie. Victima este fiica sa vitregă, în vârstă de 15 ani, pe care ar fi agresat-o fizic și apoi sexual. Fapta nu a fost comisă pe raza județului Vrancea, după cum ne-au spus surse oficiale. Aceleași surse ne-au precizat că plângerea s-a făcut la Poliția municipiului Focșani, iar în urma investigațiilor efectuate și a raportului întocmit de reprezentanții Serviciului de Medicină Legală, s-a stabilit că infracțiunile se confirmă, copila fiind victima infracțiunilor de viol și violență în familie.
„La data de 21 iulie a.c., politiștii focșăneni au fost sesizați de către o femeie de 33 de ani, cu privire la faptul că fiica ei, în vârstă de 15 ani, dintr-o relație anterioară, ar fi fost agresată fizic și sexual de către soțul său, în vârstă de 31 de ani. Urmare a cercetărilor efectuate, polițiștii vrânceni l-au reținut pe bărbat pe bază de ordonanță, pentru o perioadă de 24 de ore, iar la data de 22 iulie a.c, l-au prezentat Judecătoriei Focșani, care a dispus măsura arestului preventiv, pentru o perioadă de 30 de zile, fiind introdus în Centrul de reținere și arestare preventivă al Inspectoratului de Poliție Vrancea. Bărbatul în cauză este cercetat pentru săvârșirea infractiunilor de «viol» și «violență în familie»”, a transmis agent principal Paula Enache de la Biroul de Presă al IPJ Vrancea.


Vineri, bărbatul care a obligat-o pe fiica sa vitregă să întrețină relații sexuale cu el a fost reținut, iar sâmbătă procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani l-au propus pentru arestare. A primit mandat pentru 30 de zile. Soluția nu este definitivă. „(…) admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani. Dispune arestarea preventivă a inculpatului G(…) A(…) C(…), pentru săvârșirea infracțiunilor de viol și violență în familie (…)( 2 infracțiuni),(…) pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 22.07.2017 și până la data de 20.08.2017, inclusiv. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă. (…) Cu drept de contestație în termen de 48 de ore de la pronunțare. Pronunțată în ședinta din camera de consiliu, azi, 22.07.2017, ora 11:00”, se arată în hotărârea instanței.
    Potrivit unor surse, bărbatul arestat preventiv ar fi recidivist. În urmă cu mai mulți ani, el ar fi fost implicat într-un scandal în zona Mausoleului de la Mărășești, în timpul căruia s-ar fi folosit și un pistol cu gaz.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?