Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

A murit cântăreaţa Denisa Manelista; artista avea doar 27 de ani


Cântăreața Denisa Emilia Răducu, cunoscută sub numele Denisa Manelista, a murit, duminică dimineață, la vârsta de 27 de ani, a declarat, pentru MEDIAFAX, Alis Grasu, managerul general al Serviciului de Ambulanță București- Ilfov. Alis Grasu a declarat, pentru agenția MEDIAFAX, că la domiciliul căntăreței a fost chemată ambulanța în jurul orei 04.00, pacienta fiind găsită în stop cardio-respirator. Prima ambulanță a ajuns la aproximativ cinci minute de la efectuarea apelului, la solicitare răspunzând două ambulanțe, însă manevrele de resuscitare nu au dat rezultat, potrivit sursei citate.
Familia Denisei Răducu a postat duminică după amiază un mesaj pe contul oficial de Facebook al cântăreței anunțând că trupul acesteia a fost depus la Capela Cimitirului Bellu. Înmormântarea va avea loc în comuna natală a cântăreței, Drăgășani, județul Vâlcea.
Potrivit a1.ro, Denisa Manelista a pierdut lupta cu boala necruțătoare de care suferea. Artista s-a luptat cu toată puterea pentru a învinge boala, dar din păcate, cancerul în metastaze nu a mai putut fi oprit. Tânăra, în vârstă de 27 de ani, suferea de ciroză, iar familia ei a făcut eforturi supraomenești pentru a o face bine: internări în spital, angajarea unui psiholog personal, al unui bioenergoterapeut, ba chiar și o potențială vizită la o clinică din Cuba, mai scrie a1.ro.
Cei din familie au decis să o îmbrace pe Denisa în rochie albă de mireasă. Acest obicei vechi se practică în cazul tinerelor care sunt fecioare și nu au purtat cununiile pe cap și nu au fost căsătorite niciodată, scrie kfetele.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?