Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

Consilierii locali focșăneni, convocați în ședință ordinară


Consilierii locali ai municipiului Focșani sunt convocați în ședință ordinară pentru data de 27 iulie. Pe ordinea de zi sunt trecute 46 de proiecte de hotărâre. Printre acestea se numără: alegerea unui președinte de ședință pe o perioadă de trei luni, începând cu iulie; conferirea titlului de cetățean de onoare al municipiului Focșani Caporalului cls. A III-a Puiu Constantin și conferirea titlului de cetățean de onoare al municipiului Focșani sportivei Danțiș Mirela.
Alte proiecte se referă la aprobarea modificării tarifelor locale pentru producerea, transportul, distribuția și furnizarea energiei termice de către ENET Focșani; dar și aprobarea alocării sumei de 9,00 mii lei din bugetul local reprezentând cheltuieli aferente proiectului Erasmus+ European Youth Training derulat de Colegiul Tehnic Auto Traian Vuia Focșani; aprobarea salariilor de bază aferente funcțiilor din cadrul familiei ocupaționale „Administrație”, utilizate în aparatul de specialitate al Primăriei municipiului Focșani, în aparatul permanent de lucru al Consiliului local al municipiului Focșani, precum și în cadrul serviciilor publice din subordinea Consiliului local al municipiului Focșani; aprobarea inițierii procedurii de cumpărare a unui imobil compus din clădire și teren în suprafață de 1277,00 mp, situat în municipiul Focșani, str. Comisia Centrală; aprobarea inventarierii și clasificării parcărilor și locurilor de parcare din municipiul Focșani; aprobarea listei nominale cu persoanele cărora li se repartizează
locuințe pentru tineri destinate închirierii; atribuirea unui număr de 9 autorizații taxi; aprobarea înființării și alegerii formei de gestiune a Serviciului public de salubrizare în municipiul Focșani; asocierea Municipiului Focșani prin Consiliul local Focșani cu Comuna Golești prin Consiliul local al comunei Golești, în vederea constituirii Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru serviciul de salubrizare a localităților Focșani și Golești județul Vrancea, cu modificările ulterioare; aprobarea inițierii procedurii de preluare a Stației de asfalt din patrimoniul CUP SALUBRITATE S.A. Focșani.

12 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?