Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

ULTIMA ORĂ! Bărbat omorât de un buștean care a căzut din autoutilitara pe care o descărca


 Un bărbat din comuna Reghiu a murit lovit de un buștean, după ce lemnul a căzut din autoutilitara pe care omul o descărca. „La data de 13 iulie, anul curent, în jurul orei 16:26, polițiștii din cadrul secției 9 au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost lovit în zona capului de un buștean, care a căzut dintr-o autoutilitară situată în curtea unui depozit din comuna Jariștea al unei societăți din Broșteni și este posibil ca persoana să fi decedat”, ne-a precizat agent principal Paula Enache, din cadrul biroului de presă al IPJ Vrancea.
 Din primele verificări efectuate a rezultat că bărbatul în vârstă de 60 de ani, care era angajat al unei societăți cu sediul în Broșteni, ar fi transportat o cantitate de material lemnos de la punctul de exploatare din pădure la un depozit situat în comuna Jariștea. Totodată, a rezultat faptul că în timp ce bărbatul încerca să desfacă o chingă care ținea materialul lemnos, unul dintre bușteni ar fi căzut din autoutilitară și l-ar fi lovit în zona capului, fapt care ar fi dus la decesul pe loc al bărbatului. La fața locului s-a deplasat  și un echipaj SMURD al ISU Vrancea care a constatat decesul acestuia.  
 „Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la SML în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectare a măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și ucidere din culpă „, ne-a mai precizat agent principal Paula Enache, din cadrul biroului de presă al IPJ Vrancea.
 

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?