Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Biciclist în comă la spital, după ce a intrat în balustrada unui pod; mașină a Poliției de Frontieră, implicată într-un accident


Un bărbat din comuna Tulnici a suferit un grav accident, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe podul din satul Coza, comuna Tulnici. „La data de 10 iulie a.c, ora 18.50, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați despre faptul că un bărbat de 38 ani, din comuna Tulnici, în timp ce se deplasa cu o bicicletă pe podul din satul Coza, pe fondul neatenției, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, intrând în coliziune cu balustrada podului. Bărbatul a fost rănit grav și transportat la o unitate medicală. În cauză a fost întocmit dosar penal”, se arată în buletinul de presă al IPJ Vrancea. Bărbatul a fost adus la Spitalul județean Focșani în stare comatoasă și a fost internat la Terapie Intensivă. „M.C., stare comatoasă, scor Glasgow 3 puncte, traumatism cranio-facial închis, politraumatism prin cădere de pe bicicletă, tetraplegie, contuzie cervicală și toracică. Pacientul se internează la Chirurgie-ATI”, se arată în buletinul de presă al Spitalului județean.
    Un adolescent a fost accidentat de un autoturism, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe raza municipiului Focșani. Evenimentul rutier s-a petrecut pe o trecere de pietoni, iar adolescentul de 15 ani a ajuns la spital. „M.M., contuzie de cot drept cu escoriații locale prin accident rutier. Pacientul se internează la chirurgie”, se arată în buletinul de presă al Spitalului județean. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul  era condus de un bărbat, de 55 ani, din localitate. În cauză oamenii legii au întocmit dosar penal, după cum se precizează în buletinul de presă al IPJ Vrancea: „La data de 10 iulie a.c, ora 19.30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Focșani au fost sesizați cu privire la  faptul că un minor, de 15 ani, în timp ce se deplasa cu bicicleta, a traversat o trecere de pietoni și ar fi fost acroșat de un autoturism. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul era condus de către un bărbat, de 55 ani, din localitate. Din accident a rezultat rănirea ușoară a biciclistului. În cauza a fost întocmit dosar penal”.
    Un bărbat din comuna Valea Sării este în stare gravă, după ce, la data de 7 iulie, a pierdut controlul autoturismului cu care se deplasa pe raza comunei Bolotești și a intrat într-un canal de scurgere a apei. „La data de 7 iulie a.c, ora 15.35, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe raza comunei Bolotești a avut loc un  accident rutier. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că un bărbat, de 62 ani, din comuna Valea Sării, în timp ce conducea un autoturism, pe direcția Bolotești-Vidra, ar fi pierdut controlul acestuia, ar fi pătruns pe contrasens și ulterior într-un canal de scurgere a apei, de pe sensul opus de mers. Inițial, în urma producerii evenimentului rutier, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto. După verificarea evoluției stării de sănătate a bărbatului, s-a stabilit că acesta este rănit grav”, se arată în buletinul de presă al IPJ Vrancea.
    Un Volkswagen al Poliției de Frontieră a intrat ieri după amiază în coliziune cu un Logan cu numere de Vrancea pe șoseaua de centură a Focșaniului, vizavi de Somir. Nimeni nu a fost rănit. Se pare că Loganul ieșea în șoseaua de centură de la Somir și a fost acroșat de mașina Poliției de Frontieră, care mergea spre Carrefour.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?