Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Rezultate deosebite la Evaluarea Națională pentru elevii Colegiului Cuza din Focșani


Elevii de clasa a VIII-a ai Colegiului Național Al.I.Cuza Focșani au confirmat valoarea și la Evaluarea Națională, prin rezultatele deosebite obținute. Anul acesta au absolvit două clase de-a VIII-a, în total 64 de elevi și s-au obținut 6 medii de 10, 4 medii de 9,95, 28 de medii între 9,50 și 9,95 și 15 medii între 9 și 9,50. 
    Notele de 10 au fost în procent ridicat la examenul de final al clasei a VIII-a, 23% note de 10 la limba și literatura română și 30% note de 10 la matematică (15 note de 10 la limba și literatura română și 20 de 10 la matematică), meritul fiind și al elevilor, dar și al profesorilor lor de limba și literatura română și matematică, Livia Marcu, Ana Maria Norocea, Tiberiu Oprea și Mirela Pîrvu.
    Medii de 10 la Evaluarea națională 2017 au obținut: ANTONESCU V. DARIA, BOSTÄ‚NARU L. ELENA RALUCA, CIONTU IP. ALICE ELENA,  MIRCEA DV. ANDRA, PREDA C. ANA MARIA, ZDRÄ‚HUÅž C. ÅžTEFAN ALEXANDRU.
                Trei eleve au obținut media 10 la finalul clasei a VIII-a, CIONTU IP. ALICE ELENA, PREDA C. ANA MARIA, RADU VI. IOANA DARIA, și două dintre ele, CIONTU IP. ALICE ELENA și PREDA C. ANA MARIA au luat și media 10 la Evaluarea Națională.
                Rezultatele obținute de elevii Colegiului National „Al.I.Cuza” Focșani dovedesc seriozitatea cu care elevii și profesorii au abordat examenul de sfărșit de gimnaziu și reprezintă o constantă a acestei instituții școlare. Felicitări absolvenților și profesorilor lor!

                                          Prof. Gabriela Obodariu,
                                responsabil relația cu presa CNAIC

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?