Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

Minifotbal: United și Sanorom, debut cu victorii în Campionatul Regional Nord-Est



La Iași, la Baza sportivă Arena Magic, au început, vineri, jocurile Campionatului Regional de minifotbal Nord-Est, care va da calificatele pentru turneul final ce va fi la Bacău, în perioada 12-15 iulie. Vrancea este reprezentată de cele mai bune echipe ale Ligii AutoVip, campioana AS United și vicecampioana Sanorom Bolotești.
AS United face parte dintr-o grupă în care se mai află T 10 Iași și Auto Driver Premier Soft. În primul său meci, formația plină cu jucători foarte buni a Focșaniului a câștigat cu 2-0 în fața gazdelor de la T10, iar astăzi (sâmbătă) va întâlni de la ora 9.00, pe Auto Driver Premier Soft. 
Vicecampionii Vrancei, fotbaliștii de la Sanorom, altă grupare cu jucători de foarte bună calitate, au dispus cu 6-2 de Pabo Team Pașcani, după ce a condus cu 5-0, 5-1 și 6-1! Au înscris pentru Sanorom Ionuț Manu, Răzvan Crăciun – 3, Vali Ioniță – 1 și Iulian Negoescu – 1. 
Din aceaași grupă mai fac parte Progresul Georom și Marsat. Vineri dimineață, Marsat a câștigat cu 4-1 întâlnirea cu Progresul Georom. Vineri seară, de la ora 18.00, echipa Boloteștiului urma să întâlnească pe Marsat, iar astăzi  (sâmbătă) dimineață, de la ora 10,00, pe Progresul Georom, dar Sanorom nu are cum să retaze ieșirea din grupă!
Pentru sferturi, echipele clasate pe locurile 1 în grupe vor fi în prima urnă valorică, iar cele de pe locurile 2 în a doua urnă! În sferturi, două formații care au făcut parte din aceeași grupă nu se pot întâlni între ele. În caz de egalitate, vor fi executate lovituri de departajare.
Tragerea la sorți a sferturilor de finală va fi astăzi (sâmbătă), de la ora 12,15, meciurile se vor disputa începând cu ora 15,00, pentru ca semifinalele și finalele să aibă loc duminică, începând cu ora 9,00.          
La Campionatul Regiunii Nord Est evoluează formații din județele Bistrița Năsăund, Bacău, Vrancea, Vaslui, Iași, Neamț, Suceava, Botoșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?