Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

Tenis – Vrancea Trophy începe mâine!


La Arenele „George Bucuroiu” din Focșani Sud va începe, mâine, turneul internațional de tenis feminin  „Vrancea Trophy – Trofeul CJ Vrancea și al Municipiului Focșani by Premium Porc Group”, ediția 2017. Pe tabloul principal vor intra 32 de jucătoare la simplu și 16 perechi în proba de dublu. Primele vor juca tenismenele de pe tabloul calificărilor, opt dintre acestea urmând să intre între cele 32 de concurente ce-și vor disputa marele trofeu, premiul aferent și cele 25 de puncte WTA ce vor reveni câștigătoarei. Competiția de la Focșani are unul dintre ele mai mari premii dintre turneele din lume din aceeași perioadă -15.000 $ plus ospitalitate, ceea ce însumează de fapt, 20.000 $. „Vrancea Trophy – Trofeul CJ Vrancea și al Municipiului Focșani by Premium Porc Group” are ca finanțatori tradiționali Consiliul Județean Vrancea, Consiliul Local și Primăria Municipiului Focșani cărora li se alătură, din postura de Preseting Sponsor, Premium Porc Group. Susținerea financiară a turneului este oferită și de sponsorii Artifex, Pandora- Production in Fashion, Deep Serv, Migami, Dia Carn.
Pentru completarea tabloului principal, Federația Română de Tenis a oferit unul dintre cele două wild cards ale sale elevei de 17 ani din Brăila Georgia Crăciun, sportivă cu un sezon excepțional și care se anunță a fi o nouă stea a tenisului românesc. Organizatorii de le Focșani ai turneului au oferit, la rândul lor, câte un wild card pentru proba de simplu Cristinei Dinu, din România și Elenei Griesner, din Austria. Pentru proba de dublu, a fost rezervat un card de favoare focșănencei Liana Stanciu care s-a accidentat, însă și cardul i-a fost acordat partenerei sale, Ioana Bogdan care va face pereche cu o altă jucătoare. Intr-un comunicat trimis mass media, organizatorii anunță că „Deschiderea oficială a „Vrancea Trophy – Trofeul CJ Vrancea și al Municipiului Focșani by Premium Porc Group”, organizat de Federația Internațională de Tenis, Federația Română de Tenis, Tenis Club Focșani, CS Unirea Focșani, CSM Focșani 2007 va avea loc luni, 3 iulie, odată cu conferința de presă ce va fi organizată, de la ora 11,00, la firma Scorpion, aceeași gazdă de anul trecut, care este și transportatorul oficial al turneului. Jocurile turneului vor începe în fiecare zi la ora 10,00, urmând să continue până la finalizarea programului, în jurul orei 18,00″.
Organizatorii au programat și obișnuitul joc demonstrativ, cu invitați surpriză, pentru joi, 6 iulie, de la ora 17,00, iar meciurile de cel mai mare interes vor fi vineri 7 iulie, de la ora 17,00, finala de dublu și sâmbătă, 8 iulie, de la ora 11,00, finala de simplu, urmate de momentele de premiere!    

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?