Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Polițiștii au întocmit dosare penale mai multor șoferi băuți, depistați la volan


Un bărbat din Odobești a căzut de pe mopedul pe care-l conducea, vineri, el fiind băut, potrivit polițiștilor. „La data de 23 iunie a.c., ora 20.00, pe str.Trei Eroi din orașul Odobești, un bărbat de 53 ani, din localitate, în timp ce conducea un moped, fiind sub influența băuturilor alcoolice (1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat) s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă, rănindu-se ușor. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”, se arată în buletinul de presă al IPJ Vrancea.
Un șofer de 19 ani, din Dumbrăveni, a fost depistat de polițiști, vineri, pe Bulevardul București din Focșani, conducând deși consumase alcool. Proprietarul autoturismului, de 20 de ani, se afla și el în mașină, tot în stare de ebrietate. „La data de 23 iunie a.c., ora 23.40, pe Bld. București din municipiul Focșani, a fost depistat un tânăr de 19 ani, din comuna Dumbrăveni, în timp ce conducea un autoturism și avea o concentrație de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost condus la o unitate medicală unde i s-a recoltat o mostră biologică în vederea stabilirii alcoolemiei. Totodată polițiștii au mai stabilit faptul că în autoturism se afla și proprietarul acestuia, un tânăr de 20 ani, din comuna Dumbrăveni, care avea o și el o concentrație de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat și acesta i-ar fi încredințat autoturismul. Cercetările sunt continuate”, potrivit polițiștilor.
    De asemenea, un focșănean a fost depistat pe str. Comisia Centrală din municipiu, în noaptea de vineri spre sâmbătă, conducând deși era băut. Și el s-a ales cu dosar penal: „La data de 24 iunie a.c., ora 01.00, pe str. Comisia Centrală din municipiul Focșani, a fost depistat un bărbat de 46 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism și avea o concentrație de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală unde i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?