Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

GALERIE FOTO : Tinerii social democrați s-au întâlnit la Școala de Vară de la Neptun


O delegație formată din 25 tineri membri ai TSD Vrancea a participat, în perioada 15 – 18 iunie, la Școala Politică a Tineretului Social Democrat, desfășurată în stațiunea Neptun. În cadrul evenimentului au fost organizate o serie de ateliere de lucru menite să formeze tinerii politicieni, în domenii precum: educație, sănătate, muncă, juridic, importanța comunicării în mediul online și offline, ecologizarea, problemele actuale ale tinerilor: sărăcia, consumul drogurilor ușoare sau violența.
    În prezența unor lideri seniori precum Ministrul Apelor și Pădurilor – Doina Pană, Ministrul Turismului – Mircea Titus Dobre, Ministrul Tineretului și Sportului – Marius Dunca, europarlamentarii Emilian Pavel, Ana Raluca Èšapardel și foștii miniștri Ecaterina Andronescu și Florin Iordache, au fost desfășurate seminarii cu tematica „Europa încotro-finanțări europene” sau „Administrație publică centrală și locală versus Parlament”.
    Totodată, tinerii social democrați vrânceni au participat la atelierele de lucru precum: „Educație – Cum trebuie să pregătim generația 2040?”, „Muncă- meseriile viitorului”, „Mediu – eco versus ieftin” sau  „Sport și sănătate – de la hobby la performanță”, la care au fost prezenți invitați din administrație, sectorul neguvernamental, precum și experți în diferite domenii. Delegația tinerilor social democrați vrânceni a fost condusă de deputatul Dragoș Bârlădeanu și președintele TSD Vrancea, Dragoș Matișan. „Mă bucur că am reușit, alături de colegii mei, să mergem la toate seminariile unde am învățat lucruri noi și interesante. TSD România arată că este o frumoasă și unită familie. La eveniment au participat peste 800 de colegi din toată țara. Mulțumim domnului președinte Marian Oprișan pentru susținerea și sprijinul acordat. Ca de fiecare dată, domnia sa este alături de tineri, pe care îi susține și îi promovează”, a precizat Dragoș Matișan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?