Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Peste 2.600 de absolvenți de clasa a VIII-a, la examenul de Evaluare Națională


90 de centre de examen și unul zonal de evaluare au fost constituite la nivelul județului Vrancea în vederea organizării examenului de Evaluare Națională pentru absolvenții claselor a VIII-a. Prima probă va avea loc chiar luni, 19 iunie, la limba și literatura română, iar la matematică pe 21 iunie. Primele rezultate vor fi afișate pe 26 iunie, când vor putea fi depuse și eventualele contestații, rezultatele finale fiind afișate pe 30 iunie.
La proba de Evaluare Națională s-au înscris 2.631 elevi, președintele comisiei județene de examen fiind șeful Inspectoratului Școlar Județean, profesor Dorin Cristea. Președintele comisiei din centrul zonal de evaluare va fi profesoara Marilena Răvaș, care este și directorul Colegiului Tehnic Gh. Asachi Focșani. De remarcat este faptul că în centrul de evaluare nu vor fi corectate lucrările elevilor vrânceni, ci din alte județe.
„La nivelul județului Vrancea au fost constituite 90 centre de examen și un centru zonal de evaluare (C.T Gh. Asachi Focșani). În C.Z.Ev. vor fi corectate lucrările din alt județ, lucrări din județul repartizat de M.E.N. în preziua organizării primei probe scrise. Ședința de lucru privind instruirea președinților din centrele de examen se va desfășura sâmbătă, 17 iunie 2017, la I.S.J. Vrancea la ora 10.00. Inspectorii școlari din cadrul I.S.J. Vrancea vor monitoriza în zilele probelor scrise activitatea din centrele de examen, asigurând buna desfășurare a activității”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISJ Vrancea, inspectorul școlar Bogdan Ciubotaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?