Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Fotbal – Juniori vrânceni în jocuri de calificare!


Campionatele Naționale U 13, ale juniorilor A1 și B 1sunt în etapa turneelor de zonă, respectiv a barajelor pentru calificarea în etapele superioare.
Reprezentantele Vrancei au jucat joi, 8 iunie și vineri, 9 iunie.
    Joi, în Campionatul U 17 județean, în barajul interjudețean, Orizontul Èšifești a fost întrecută cu 7-0 de Metalosport Galați, în deplasare, pe teren sintetic, urmând ca returul să aibă loc duminică, 11 iunie, de la ora 17,30, pe stadionul din Odobești. 
În aceeași zi, în Campionatul juniorilor A1, Euromania Dumbrăveni a jucat prima partidă a barajului la Montana Pătîrlagele care a câștigat cu 3-1, returul urmând să aibă loc duminică, 11 iunie, de la ora 17,30, la Dumbrăveni.
Juniorii D ai CSM Focșani, reprezentanții Vrancei în Campionatul Național al juniorilor U 13, pregătiți de Octavian Bucătaru, au câștigat ieri dimineață la Chiajna cu 3-0 întâlnirea cu Concordia iar după amiază, de la ora 16,00, au în fața puternicei formații a Stars Brăila, într-o partidă ce avea să decidă prima finalistă a turneului zonal de 12 echipe ale cărui meciuri se dispută în satul Roșu. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?