Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Festival Concurs Judeţean de dansuri populare pentru elevi, la Vînători


Duminică, 11 iunie 2017, va avea loc în Vînători, Vrancea, Festivalul Concurs Județean de dansuri populare „Hai la horă, măi copii!”, festival ce se adresează elevilor cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani, care activează în cadrul unor ansambluri folclorice. Festivalul se înscrie într-un proiect educațional omonim și are drept scop descoperirea copiilor cu potențial artistic, promovarea dansurilor autentice, precum și a portului popular în general.
        La această manifestare vor participa concurenți din trei județe -Vrancea, Bacău și Brăila. Acțiunea este susținută de cadrele didactice de la Åžcoala Gimnazială Vânători, al cărei reprezentant este d-l profesor – director Seceleanu Andrei Cosmin și de Primăria Comunei Vînători, mai precis de d-l primar Ionel Lupu și d-l viceprimar Ion Cotigă, ce s-au implicat activ în organizarea acestei competiții culturale prin asigurarea locației, a materialelor promoționale necesare, a premiilor și a costumelor unuia dintre ansamblurile vrăncenești. Este vorba despre ansamblul „Plai vrâncean”.
        Activitatea este coordonată de doamnele profesoare Stoian Elena Lăcrămioara, Beldiman Mihaela și Ciutacu Alina. Organizatorii vă așteaptă, așadar, la acest spectacol folcloristic începând cu ora 11.30, intrarea fiind gratuită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?