Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Shakira se alătură vedetelor care vor cânta la „Global Citizen Festival”, în ajunul summitului G20


Shakira, Pharrell Williams și Andreas Bourani se vor număra printre artiștii care vor urca pe scena „Global Citizen Festival” din Hamburg, un eveniment dedicat luptei împotriva sărăciei, susținut la 6 iulie, în ajunul summitului G20, informează miercuri DPA citând un anunț al organizatorilor. Shakira, Pharrell Williams și Andreas Bourani vor evolua în cadrul evenimentului „Global Citizen Festival” desfășurat la Barclaycard Arena din Hamburg, alături de Coldplay, Ellie Goulding și Herbert Groenemeyer, care au confirmat deja participarea, precizează organizatorii într-un comunicat. Concertul va avea loc înaintea summitului G20 ce se va desfășura pe parcursul a două zile și la care vor participa cei mai importanți lideri ai lumii.
Circa 9.000 de bilete vor fi puse la dispoziția celor care se înscriu online și își iau angajamentul să îi încurajeze pe liderii lumii să adopte măsuri concrete pentru ajutorarea celor mai vulnerabile categorii de populație. ”În postura de Cetățeni Globali cred că putem fi prima generație care se asigură ca toți copiii din lume au acces la o educație de calitate, la îngrijiri medicale și la o alimentație corespunzătoare pentru a întrerupe ciclul sărăciei în care sunt captive în prezent milioane de persoane”, a declarat Shakira, potrivit comunicatului organizatorilor afișat pe site-ul festivalului.
La rândul său, Pharrell Williams a declarat că „următoarea generație merită un viitor mai bun”. „Haideți să ne asigurăm că liderii noștri mobilizează resursele necesare pentru ieșirea din sărăcia extremă a milioane de persoane de pe glob”, a completat artistul. Subiecte precum schimbările climatice și sporirea drepturilor pentru femei, dar și conflictele regionale precum cele din Siria, Libia și Yemen se vor număra printre temele cheie de pe agenda Summitului G20 care va avea loc la 7-8 iulie la Hamburg.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?