Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

O femeie a încercat să se sinucidă cu Paracetamol, un bărbat s-a tăiat cu o bucată de geam



    Un bărbat din Maramureș a ajuns la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) a Spitalului județean Focșani, după ce și-a tăiat brațul drept cu o bucată de geam. Bărbatul prezenta stare de agitație și a fost trimis la psihiatrie, după cum se arată în buletinul de presă al Spitalului județean: „L.A., bărbat în vârstă de 33 de ani, din Maramureș, plagă tăiată antebraț drept, față internă, prin tăiere (geam), agitație psihomotorie. Bilet de trimtere psihiatrie”.
    Un tânăr din Negrilești a ajuns la UPU, după ce, în timpul unui accident rutier a suferit contuzie la nivelul toracelui și traumatism la piciorul drept: „T. C., bărbat în vârstă de 19 ani, din Negrilești, politraumatism prin strivire, contuzie toraco-abdominală, traumatism de membru superior drept, prin accident rutier. Pacientul refuză internarea”.
    O femeie din Iași a fost ajuns la UPU Focșani, după ce încercat să-și pună capăt zilelor. În acest scop, ea a înghițit mai multe pastile. „T.A.M., femeie în vârstă de 23 de ani, din Iași, ingestie voluntară medicamentoasă (paracetamol), tentativă de suicid. Bilet de trimitere psihiatrie”.
    Un bărbat din Focșani a fost trimis la psihiatrie, după ce a ajuns la UPU prezentând dureri de cap și amețeli. Potrivit buletinului de presă al spitalului, bărbatul ar fi consumator de substanțe interzise. „S.R.P., bărbat în vârstă de 50 de ani din Focșani, sindrom cefalalgic cu elemente vertiginoase, în observație consum de substanțe interzise. Bilet de trimitere psihiatrie”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?